Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Putin Fox News´ta kendisine uzatılan kağıdı almadı

ABD Başkanı Trump ile Helsinki´de görüşme gerçekleştiren Putin, görüşmenin ardından Fox News´e katıldı. Programda Chris Wallace´ın sorularını yanıtlayan Putin kendisine uzatılan kağıdı tedbiren almadı.

Putin Fox News´ta kendisine uzatılan kağıdı almadı

18. Temmuz 2018, Çarşamba

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Finlandiya´nın başkenti Helsinki´de tarihi bir buluşma gerçekleştirdi. Buluşmada her ne kadar yapıcı gelişmeler olsa da bu gelişmelerin suni olduğu, görüşmeye ilişkin detaylarla ortaya çıkıyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD´li Fox News kanalına verdiği röportajda da, arada yaşanan bu güvensizlik durumu tescillendi.

SEÇİMLERE MÜDAHALE

Eski bir KGB ajanı olan Putin, Chris Wallace´ın programında kendisine sorulan sorulara yanıt veriyordu. Wallace bir ara, Putin´e ABD´deki seçimlere müdahil olup olmadığına ilişkin bir soru sordu ve elindeki kağıdı da buna delil olarak sundu.

Demokrat Parti´nin seçim listelerini, bilgilerini siber yöntemlerle Rusların ele geçirdiğini savunan Wallace, seçime Rusya´nın müdahil olup olmadığını sordu. Tam da bu noktada elindeki kağıdı Putin´e uzatan Wallace ile Rus devlet başkanı arasında bir anlık bir duraklama oldu.

KENDİSİNE UZATILAN KAĞIDI ALMADI

Putin, Wallace´ın kendisine uzattığı kağıdı bir süre onun elinde bekletirken, sunucu Putin´e kağıdı alıp incelemesi yönünde çağrıda bulundu. Bunun üzerine Putin sunucuya kağıdı almayarak masaya bırakmasını söyledi.

Bir anda neye uğradığını şaşıran Wallace kağıdı masaya bırakırken, Putin iddialara cevap verdi. Putin´in, kendisine uzatılan kağıdı almamasına sebep olarak parmak izi bırakmama ve olası kimyasal saldırılara karşı tetikte olmak gibi KGB ajanlığından kalma eski tedbirler olduğu belirtti.

Kaynak:

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER