Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Paralel terör örgütü hayali mahkeme kurmuş

Olmayan davada 10 ay hapis ceza alan Ahmet Barış Sanal, hayatının mahkeme kapılarında hakkını aramakla geçtiğini söyledi.

Paralel terör örgütü hayali mahkeme kurmuş

Mersin´de 15 yıla aşkın Paralel örgütün ağından çıkmak için kendini mahkeme kapılarında aklamaya çalışan İş AdamıAhmet Barış Sanal, yaşa dışı bir terör örgüt çetesine dahil edilip Adana Özel yetkili 6. ağır ceza mahkemesinde hayali olarak yargılanmış.

Bu davadan beraat eden Ahmet Barış Sanal,  Paralel Terör örgütünün usulsüz dinlemeleri ile kendisine tuzak kurarak hapse attırmak isteyen paralelci Mersin Emniyet Müdürlüğü eski istihbara şube Müdürü ve yardımcılarından davacı oldu.

DAVA 2 EYLÜL 2015´ TE GÖRÜLECEK.

Mersin´de Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullah Gülen örgütü ve Paralel Yapı´yla ilgili bugüne kadarki en kapsamlı iddianameyi hazırladı.

İddianamede FETO üyesi olduğu öne sürülen 66 sanık hakkında 13.07.2015´de kamu davası açıldı. Soruşturma aşamasında 5 emniyet müdürü ve amirinin tutuklandığı davanın ilk duruşması 2 Eylül 2015´te görülecek.

Dosyanın 45 müştekisi arasında ünlü iş adamları, hakimler, savcılar, siyasetçiler ve emniyet müdürleri yer alıyor. Savcı, eski emniyet müdürü ve emniyet amirleri A.Ş. A.K., E.A., E.K. ve İ.D. ile gazeteci M.B´nin de aralarında bulunduğu 11 kişi hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti´ni ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet talebinde bulundu.

Mehmet Miras / Mersin



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER