Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÖZALP SALDIRISI, İNSAN HAYAT VE HAKKINA SALDIRIDIR

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet TAŞ'tan açıklama;

ÖZALP SALDIRISI, İNSAN HAYAT VE HAKKINA SALDIRIDIR

 

 

 

 

15.05.2020

 

BASIN AÇIKLAMASI

 

 

14 Mayıs 2020 Perşembe günü Van Özalp İlçesi Eğribelen Mahallesi'nde insani yardım çalışması yapanları taşıyan araca kanlı bir saldırı gerçekleşti.

Korona virüs salgını sebebiyle karantina altında bulunan mahalleye insani yardım götüren vefa destek ekibini taşıyan araca otomatik silahla ateş açılması ile yapılan ve kamuoyuna PKK silahlı güçlerince yapıldığı duyurulan saldırıda bir belediye görevlisi ile sivil bir vatandaşımız hayatını kaybetti, bir belediye görevlisi ise yaralanarak tedavi altına alındı.

Savaş şartlarında bile dokunulmazlığı olan insani yardım ekibine yapılan, Müslümanların mübarek Ramazan ayında gönüllüleri yaralayan, insan vicdanında, dinimizde ve uluslararası hukukta hiçbir karşılığı olmayan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yararlı vatandaşımıza da acil şifalar diliyoruz.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak! Saldırıyı yapanların titiz bir inceleme ile yakalanıp adalete teslim edilmesi ve bir daha böyle acıların yaşanmaması için ilgili güvenlik birimlerimizi göreve davet ediyoruz.                                                                                                                 

                                                                                               



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER