Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÖSYM, YKS TERCİH KILAVUZUNU AÇIKLADI!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 7 Ağustos´ta başlayacak olan tercih günleri için 2018 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu yayımladı.

ÖSYM, YKS TERCİH KILAVUZUNU AÇIKLADI!

ÖSYM tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ardından üniversite tercihleri 07 Ağustos günü başlayacak. Tercihlerini yapmaya hazırlanan öğrenciler YKS kılavuzunu merakla bekliyordu. Adaylar tarafından beklenen YKS tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı.

ÖSYM´DEN YKS TERCİH KILAVUZU AÇIKLAMASI

ÖSYM, dün açıkladığı bugün 2018 YKS tercih kılavuzunu yayımladı. Tercih yapacak adaylar 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilirler. Tercih yapacak adayların YKS tercih kılavuzunu dikkatle incelemeleri, tercihlerini bu kılavuz bilgilerine göre yapmaları gerekmektedir.

ÖSYM adaylara "Yükseköğretim Programlarının Koşul ve Açıklamaları Bölümü" mutlaka okunmalı, bu koşul ve açıklamalar dikkatle incelendikten sonra tercihler sonlandırılmalıdır." uyarısında bulundu.

 

 

 

YKS 2018 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bu sene ilk kez uygulanan YKS sonuçları ÖSYM tarafından dün açıklandı. YKS sonuçlarının ardından bugün yayımlanan YKS Tercih Kılavuzu ile adaylar 07-14 Ağustos tarihlerinde üniversite tercihlerini yapabilecekler.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER