Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÖSYM DUYURDU: E-YDS 2018/5 BAŞVURULARI ALINACAK

ÖSYM tarafından yapılan duyuruya göre e-YDS başvuruları başladı. Kontenjan sınırlı olduğu için başvuru işlemlerinizi bir an önce gerçekleştirin.

ÖSYM DUYURDU: E-YDS 2018/5 BAŞVURULARI ALINACAK

ÖSYM tarafından yapılan 18 Nisan tarihli duyuruya göre e-YDS 2018/5 İngilizce başvuruları için tarihler belirlendi. 18 Nisan´da başlayan e-YDS başvuru tarihi 3 Mayıs tarihinde sona erecek. 

e-YDS tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı. Adaylar Ankara, İstanbul ve İzmir´de yer alan e-sınav uygulama binalarında sınava alınacaklar. Saat 14:00´te başlayan sınav toplamda 180 dakikadan oluşacak. 

18 Nisan saat 14:00´da başlayan başvuru süresi devam ediyor. e-YDS sınav binalarının kontenjanı sınırlı olduğundan dolayı Ankara´da 4200, İstanbul´da 432, İzmir´de 112 aday sınava alınacaktır. Kontenjanların sınırlı olması nedeniyle başvurular da aynı sayıda alınacak, başvurular tamamlandığı takdirde başvuru yapan adayların sınav ücretini ödemesi sistem tarafından engellenecek. 

e-YDS elektronik bir ortamda gerçekleştiğinden dolayı sınav öncesinde adayların sisteme alışabilmesi, arayüzleri tanıması açısından online deneme sınavı düzenleniyor. Deneme sınavına erişim sağlayabilmek için buraya tıklayınız. 

e-YDS başvuru işlemleri için buraya tıklayarak başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER