Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Örnek Yeşilyurt Belediyesi Her Yıl Öğrencilerini Kırktan Fazla Yazarla Buluşturuyor

Belediyecilik alanında örneklik teşkil eden Malatya Yeşilyurt Belediyesi, her yıl çeşitli okullarındaki öğrencilerini elliden fazla yazarla buluşturuyor. Yazar Mehmet Ali Başaran´ın gerçekleştirdiği etkinlikten sonra kaleme aldığı yazısını sizlerle paylaş

Örnek Yeşilyurt Belediyesi Her Yıl Öğrencilerini Kırktan Fazla Yazarla Buluşturuyor

Dün Malatya Yeşilyurt Belediyesi´nin organize ettiği program kapsamında TOKİ Ortaokulu, Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu ve Yakınca Ortaokulu´nda öğrencilerle bir araya geldik. Arkadaşlar kendilerine hediye edilen kitaplarımı okumuşlardı ve keyifli, bol muhabbetli söyleşiler gerçekleştirdik. 

Yeşilyurt Belediyesi beş yıldır bu programları düzenliyor ve her yıl ortalama kırktan fazla yazarı ilçelerindeki her okulu gözetecek şekilde öğrencilerle buluşturuyor. Lise sona kadar taşrada okumuş bizim kuşağın hafızasında böyle bir etkinlik yok ne yazık ki. Mesela Trabzon Akçaabat´ta liseden mezun olana kadar bize hediye edilen tek kitap (mezuniyet hediyesi) Safahat´tı ve yazarı ile bir araya gelmemiz söz konusu değildi!

Çocuklarımızın, hangi mesleği tercih ederlerse etsinler, iyi birer ?okur? olabilmeleri için gerekli ne varsa yapmalıyız. Okullarda kültür, edebiyat, sanat, bilim camiasından isimlerle bir araya gelmeleri bu açıdan da önemli.

İnşaatlara değil insanlara yatırım yapanlar kazanacaklar. İnsanların ardından inşaatlar değil insanlar hayır duada bulunabilirler. 

/resimler/2018-12/31/1553037139333.jpg

 

/resimler/2018-12/31/1553143858337.jpg

/resimler/2018-12/31/1554580333944.jpg



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER