Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ordinaryüs Profesör Süheyl Ünver Anılıyor!

23 Şubat 2019 Cumartesi Günü Ali Emiri Kültür Merkezi´nde gerçekleşecek Süheyl Ünver paneli iki oturum halinde yapılacak.

Ordinaryüs Profesör Süheyl Ünver Anılıyor!

Anadolu Yazarlar Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı desteğiyle Süheyl Ünver paneli düzenliyor? Her biri kültür ve sanat dünyamıza önemli katkılarda bulunan kıymetlerden olmakla birlikte, popüler ana akımın dışında kalan fakat kadim kültür ve medeniyetimiz açısından yeni kuşakların tanıması, anlaması gereken güzide isimleri tanımaya yönelik ?Bu Toprağın Güzideleri? programının ikincisinde Ordinaryüs Profesör Süheyl Ünver bütün yönleriyle ele alınacak.

Tıptan sanata, tarihten arşivciliğe hayatı ve çalışmalarıyla Türk kültürünün anlaşılmasında ve gelişmesinde büyük emeği olan Süheyl Ünver; vasiyetinde bile sevenlerini, izinden gitmeye niyet edenleri ilim ve kültür yolunda gayrete teşvik etmiştir. ?Bütün hayatımın yaşanmış seneleri Süleymaniye Kütüphanesi´nde. Türk kültürü arşivimle binlerce not ve hatıra defterlerimin içinde. Mündericat ve resimlerim emirlerinize amade.?

23 Şubat 2019 Cumartesi Günü Ali Emiri Kültür Merkezi´nde gerçekleşecek Süheyl Ünver paneli iki oturum halinde yapılacak. Moderatörlüğünü Ömer Faruk Şerifoğlu´nun yapacağı birinci oturumun konuşmacıları Prof. Dr. Ahmed Güner Sayar, Fatih Güldal ve Müslüm Yılmaz. İkinci oturumda ise moderatörlüğü Celâl Fedai yaparken Süheyl Ünver´i anlamamızı sağlayacak sunumları Filiz Bengi, Semih İrteş ve Necdet İşli gerçekleştirecek. 

Panel:?Bu Toprağın Güzideleri? Süheyl Ünver

İkram ve açılış / 23 Şubat Cumartesi, saat: 12:00

 

I. Oturum / Saat: 12:30

Oturum Başkanı : Ömer Faruk Şerifoğlu

Konuşmacılar: Prof. Dr. Ahmed Güner Sayar, Fatih Güldal, Müslüm Yılmaz

 

II. Oturum / Saat: 14:30

Oturum Başkanı : Celâl Fedai

Konuşmacılar: Filiz Bengi, Semih İrteş, Necdet İşli

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER