Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Operasyonların 14 günlük bilançosu

İstanbul´da 14 gün süren operasyonların bilançoşu gün ışığına çıktı.

Operasyonların 14 günlük bilançosu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 24 Temmuz - 07 Ağustos tarihleri arasında İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı´ndan gelen bilgi ve ihbarlar üzerine tespit edilen 204 adreseoperasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında 82 kişi PKK ve YDG-H, 84 kişi IŞİD, 68 kişi DHKP-C,MLKP ile TKİP mensubu olduğu iddiasıyla gözaltına alındı; bir şüpheli de ölü olarak ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 41´i tutuklandı.

15 TABANCA, 16 AV TÜFEĞİ, 36 MOLOTOF

Yapılan baskınlarda toplam 15 tabanca, 16 av tüfeği, 4 kurusıkı tabanca, 36 molotof kokteyli, 2 şok aleti, 25 askeri kamuflaj, 3 dürbün, hançer, muşta, cop ve çok sayıda tabanca mermisi ile tüfek fişeği ele geçirildi. 

TÜFEKLER PKK-YDG-H´YE AİT

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre;

Av tüfekleri PKK ve YDG-H üyesi olduğu öne sürülen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirildi...

52 YABANCI UYRUKLU ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyonun IŞİD ayağında gözaltına alınan ve Suriye´ye gitmek için hazırlık yaptığı iddia edilen 52 yabancı uyruklu şüpheli, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

CANLI BOMBA İDDİASI

Ayrıca DHKP-C, MLKP ve TKİP´li şüphelilere yönelik baskınlarda çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen Günay Özarslan´ın yanı sıra hakkında arama kararı bulunan bir başka terör örgütü üyesi Y.V.´nin de canlı bomba eylemi gerçekleştirebileceğinden şüphelenilen kişiler arasında olduğu ve tutuklandığı belirtildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER