Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Önce yağmur sonra sıcak

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle, kuzey ve iç kesimlerde azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor.

Önce yağmur sonra sıcak

Meteorolojik tahminlere göre, mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle, kuzey ve iç kesimlerde azalarak mevsim normallerinin altına inmesi ancak Cumartesi gününden itibaren batı bölgelerden başlayarak tekrar artması bekleniyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle, kuzey ve iç kesimlerde azalarak mevsim normallerinin altına inmesi ancak cumartesi gününden itibaren batı bölgelerden başlayarak tekrar artması bekleniyor. Yağış nedeniyle Ankara-İstanbul kara yolunun Bolu Dağı geçişlerinde ve Marmara Bölgesi’ni Karadeniz’e bağlayan kara yollarında ulaşımda aksamalar meydana gelebileceğinden dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İSTANBUL’DA BUGÜN YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, bugün parçalı bulutlu, yer yer puslu ve sisli, hafif yağmurlu bir havanın etkili olacağı belirtildi. Kentte sıcaklıkların bugün en düşük 3, en yüksek 7 derece; cuma günü en düşük 2, en yüksek 7 derece, cumartesi günü en düşük 4, en yüksek 9 derece, pazar günü en düşük 6, en yüksek 11 derece olmasının öngörüldüğü aktarıldı.



Anahtar Kelimeler: yağmur sonra sıcak

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER