Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Olçok: 15 Temmuz sonrası süreç, cahiliye dönemindeki putperestliği hatırlatıyor

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok´u kaybeden Nihal Olçok, Odatv ile gerçekleştirdiği söyleşide 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yaşanan sürece ilişkin "Cahiliye dönemindeki putperestliği hatırlatıyor" ifadeleri

Olçok: 15 Temmuz sonrası süreç, cahiliye dönemindeki putperestliği hatırlatıyor

Odatv yazarı Ayşe Baykal, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok´u kaybeden Nihal Olçok ile bir söyleşigerçekleştirdi. 

Baykal´ın kendisine sorduğu "Son zamanlarda sosyal medya hesabınızdan 15 Temmuz´la ilgili çarpıcı paylaşımlar yapıyorsunuz. Diğer taraftan da gerek Tayyip Bey´e, gerek AK Parti hükümetine yakın bir isimsiniz. Tepki alıyor musunuz Tayyip Bey´den veya siyasi cenahtan?" sorusunu Olçok "Arada 1-2 kişi aradı ama, bir uyarı gelmedi" ifadeleriyle yanıtladı. 

´TAYYİP BEY ´PAYLAŞIM YAPMAYIN´ DERSE DİNLEMEM´

Olçok ayrıca "Tayyip Bey, Nihal Hanım paylaşım yapmayın, dese, dinler misiniz?" sorusunu ise "Dinlemem" diye yanıtladı ve şunları söyledi:

"Dinlemem. Benim paylaşımlarım siyasi değil, ben iki can kaybetmişim. Haklı olarak da, görmezden gelinen konularla ilgili can çekişiyorum."

Son günlerin en çok konuşılan konularından olan Tamince ve Ülker Aileleri´nin düğünü konusunda da açıklamalarda bulunan Olçok, "Geçenlerde ilk defa bir yakınımın nişanı oldu, üstelik benim evimde. Nişan töreni boyunca gözyaşım aktı. Akan gözyaşımın nedeni de; ben çocuklarımın törenlerini nasıl gerçekleştireceğim? Bizim hep iki yanımız eksik kalacak. İnsan yüreği acıyınca bazı şeyleri taşımak daha da zor geliyor" ifadelerini kullandı.

Haberin devamı... 

Kaynak:sputniknews.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER