Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

OKULUN KALBİ “OKUL KÜTÜPHANESİ” YENİLENDİ!

Haber: Ziya Gündüz'ün haberi

OKULUN KALBİ “OKUL KÜTÜPHANESİ” YENİLENDİ!

Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okulu kütüphanesi, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan, Okul Yönetimi ve öğrencilerle birlikte açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete girdi.

Kaymakam Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Okul Aile Birliği’nin katkıları ile yenilenen ve kapasitesi artırılan kütüphaneyi hizmete açan Kaymakam Resul Çelik, yaptığı açıklamada: 

"Öğrencilere, sınıfları dışında ders çalışabilecekleri alanların oluşturulması amacıyla okul kütüphanelerinin bakımı ve kapasitelerinin artırılması hususunda yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Aile Birliği’ne Teşekkür

Okul Müdürü Kahraman Selçuk:

“Oku Aile Birliği’nin kütüphanenin boyanması, yırtılan perdelerinin yenilenmesi, yeni raflar yapılması, projeksiyon cihazının takılması ve âtıl vaziyette bulunan toplantı masasının gerekli bakımının yapılıp kütüphaneye konulması gibi, ciddi bir destek verdiler” ifadelerinde bulundu. 

Çekmeköy ve Ümraniye Belediyesi’nden Kitap Bilincine Destek

Kahraman Selçuk konuşmasının devamında:  

"Bugün hem yenilenen kütüphanemizin açılışı hem de Anaokulumuzda oluşturulan masal odası ve oyun odalarının kurdele kesiminde yanımızda olan değerli Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve Okul Aile Birliğimizin değerli üyelerine minnettarız. Ayrıca kapasitesi artırılan kütüphanemize kitap bağışlarıyla destek olan Çekmeköy ve Ümraniye Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Kaymakam Resul Çelik’e Anlamlı Hediye 

Konuşmaların ardından Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik'e günün anısına Muhammed Hamdullah'ın “İslam Peygamberi” adlı eserini hediye etti. 

Ayrıca program kapmasında, Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Ortaokulu bünyesinde bulunan “Anaokulunu” ziyaret edildi.

Program, dua ve temennilerle sona erdi. 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER