Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Oğuz Kaan Salıcı: Çelebi, AK Parti'de altı oku bulduğu için mi gitti?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı.

Oğuz Kaan Salıcı: Çelebi, AK Parti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı. AK Parti'ye katılmasıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye yakıştığını dile getiren Salıcı, ''Siyasi ego, ikbal beklentisi, ben duygusu öne geçerse bunlar oluyor.'' ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili videonun linki: https://youtu.be/Zev7xWPe0SM

Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılmasına ve eski partisi CHP eleştirilerine cevap veren Salıcı, ''Siyasi ego, ikbal beklentisi, ben duygusu öne geçerse bunlar oluyor. Bir siyasi program, bir toplumsal değişim iddiası, toplum yararına siyaset yapma beklentisi doğal olarak sizin ortaya koymuş olduğunuz siyasi program var ve bu program bir günde değişmiyor. Tartışmalar olabilir, o siyasi programları daha iyiye götürmek adına kendi aranızda tartışabilirsiniz, konuşabilirsiniz ama bir günde dünyalar değişmiyor. Dolayısıyla siyasi ikbal, ego bunların hepsini üst üste koyduğunuz zaman yakışmış demek ki'' dedi. Salıcı sözlerine şunları ekledi:

''CHP'ye altı oktan uzaklaştı diyen Çelebi, AK Parti'de altı oku bulduğu için mi gitti? Komik, asla konuşmaya bile değmez, teferruat bir şey, eleştiri bile değil. Eleştirinin arkasında bir fikri temel vardır, o fikri temeli ciddiye alırsınız o eleştiriye yanıt verirsiniz. Burada yanıt verilecek bir durum yok. Söylemiş olduklarıyla yapmış oldukları birbiriyle uyumlu olsa başım üstüne. Altı oku Ak Parti'de arayan bir arkadaşın eleştirilerine cevap vermeye bile gerek yok'' dedi.

HELALLEŞME TARTIŞMA OLMAKTAN ÇIKTI, İÇERİĞİ ANLAŞILDI

Helalleşme söyleminin karşılık bulduğunu dile getiren Salıcı, ''Helalleşme meselesinde bir hafta, on gün içinde çok yoğun tartışmalar oldu, sert eleştiriler oldu. Bugün geldiğimiz noktada o bir kaç ay içerisinde atılan adımlarla beraber helalleşme ciddi bir tartışma olmaktan çıktı, içeriği daha iyi anlaşılan bir kavram oldu. Türkiye'nin farklı yerlerine gittiğimizde aslında büyük bir oranda kabul gördüğünü görüyoruz. AK Parti helalleşmenin duyulmasını istemedi, bir blokaj koydu ne kadar duyulursa belki kabul görme ihtimali yükselir diye düşündü. Bu blokaja rağmen biz Türkiye'nin dört bir yanında anlatmaya devam ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Salıcı: Çelebi Parti' bulduğu gitti?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER