Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Normalleşenlere ithaf olunur! Terörist İsrail, Aksa'yı bastı; Harem-i Şerif'i savaş alanına çevirdi

Siyonist terör rejimi İsrail, bu gece ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyerek Filistinli Müslümanlara vahşice saldırdı. Aksa’da bu akşam 80 bin Filistinli teravih namazı kılmıştı.

Normalleşenlere ithaf olunur! Terörist İsrail, Aksa

Siyonist terör rejimi İsrail, bu gece ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyerek Filistinli Müslümanlara vahşice saldırdı. Aksa’da bu akşam 80 bin Filistinli teravih namazı kılmıştı.

Mescid-i Aksa’da itikafa giren Müslümanlara saldıran Siyonistler; plastik mermi, ses ve gaz bombalarıyla Harem-i Şerif’i savaş alanına çevirdi. Şimdilik bir şehidin olduğu bilgisi geçilirken, onlarca yaralının olduğu ve Siyonist askerlerin ilk yardım ekiplerinin müdahalesine izin vermediği öğrenildi.

Siyonistler, Mescid-i Aksa’da bulunan Kıble Mescidi’nde onlarca Filistinli genci de gözaltına aldı.

Direniş hareketleri Hamas ve İslami Cihad, Siyonist rejime karşı harekete geçeceklerini ilan etti.

Türkiye’den de saldırılara ilişkin ilk yorum geldi. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ‘Artık yeter, İsrail durdurulmalıdır’ dedi.

Kurtulmuş şöyle devam etti:

“Vahşi siyonist katiller ümmetin ilk kıblesi Mescid-i Aksa'ya düzenlediği silahlı baskınla terör estiriyor, insanlığı katletmeye devam ediyor.

Mübarek Ramazan ayında Filistinli kardeşlerimize karşı gerçekleştirilen bu alçak terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz.

Her sene özellikle Ramazan ayında Mescid-i Aksa'da ibadet eden Müslümanlara uygulanan bu saldırılar uluslararası kuruluşlar tarafından artık durdurulmalı ve dökülen her damla kanın, yitirilen her bir canın hesabı İsrail'in faşist yöneticilerinden sorulmalı...”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER