Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Netanyahu Katar fonlarının Gazze´ye transferini durdurdu

Gazze Şeridi´ndeki memurların maaşlarının ödenmesi için Katar´ın gönderdiği fonların transferinin İsrail tarafından durdurulduğu bildirildi.

Netanyahu Katar fonlarının Gazze´ye transferini durdurdu

İşgal rejimi televizyonunun haberine göre, işgalci İsrail hükümeti Gazze Şeridi´ndeki memurların maaşlarının ödenmesi için Katar´ın gönderdiği fonların transferini durdurdu.

Fiem´in aktardığına göre İşgal rejiminde yayın yapan özel ?Kanal 20? televizyonu, işgal rejimi başbakanı Netanyahu´nun Katar fonlarının üçüncü aşamasının Gazze Şeridi´ne havalesinin durdurulması talimatı verdiğini belirtti.

Haberde, Netanyahu´nun kararının işgal rejiminin güneyinde tırmanan son olaylar ve Gazze´nden roket atılması gerekçe gösterilerek alındığı öne sürüldü.

İşgal hükümetinin kararı, işgal güçlerinin dün akşam ve bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi´nde üç alana hava saldırısı düzenlemesiyle eşzamanlı olarak duyuruldu.

12 yıldır abluka altında tutulan Gazze Şeridi´ndeki memur maaşlarının ödenmesi için ve fakir ailelere yardım olarak Katar her ay Gazze Şeridi´ne 15 milyon dolar gönderiyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER