Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Neocon senatör Lindsey Graham, Türkiye-ABD krizi için ne dedi?

ABD Senatosunun önemli isimlerinden Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, Türkiye ile ABD arasında yaşanan krize ilişkin konuştu.

Neocon senatör Lindsey Graham, Türkiye-ABD krizi için ne dedi?

13. 08. 2018 Pazartesi

ABD´nin dolar üzerinden Türkiye´deki ekonomik gidişata yönelik hamlelerinin ardından ABD´nin Neocon senatörlerinden Lindsey Graham açıklamalarda bulundu.

Graham, ABD ile Türkiye arasında yaşanan Rahip Andrew Brunson krizi ve ardından yaşanan gelişmeler sonrasında ABD Başkanı Donald Trump´ın Türkiye´ye yönelik aldığı kararları değerlendirdi.

DONALD TRUMP´A DESTEK VERDİ

ABD´li senatör Lindsey Graham, ABD Başkanı Donald Trump´ın "Türk lirası bizim çok güçlü dolarımız karşısında hızla aşağı düşerken Türkiye´ye yönelik çelik ve alüminyumda gümrük vergilerinin ikiye katlanması emrini verdim! Artık alüminyuma yüzde 20, çeliğe yüzde 50 gümrük vergisi. Şu sıra Türkiye ile ilişkilerimiz iyi değil" ifadeleri sonrası açıklama yaptı.

Trump´ın Türkiye´den ithal edilen alüminyum ve çelikte gümrük vergisini arttırmasını değerlendiren Graham, ?Trump´ın başka bir seçeneği yoktu? dedi.

 

 "BRUNSON UMARIM SERBEST KALIR"

Kullanmış olduğu ifadelerle Trump´ın Türkiye´ye yönelik küstah adımına destek veren senatör Graham, Rahip Brunson´a ilişkin de açıklamada bulundu. 

Graham, ?Umarım yakın zamanda Brunson ve diğer isimler serbest kalır? dedi. Graham, Brunson serbest kalana dek Türkiye ile normal ilişkilere sahip olmayacaklarını da belirtti.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER