Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Necip Fazıl Ödülleri Programı

Ünlü şairin "Destan" adlı şiirinden dizeler okuyan Erdoğan, "Bizler millet, ümmet ve insanlık olarak tepemize inen gök kubbeyi daha fazla görmezlikten gelemeyiz.

Necip Fazıl Ödülleri Programı

"Tepemize inen gök kubbeyi daha fazla görmezlikten gelemeyiz"

Necip Fazıl´ın kalplerine nakşettiği itiraz ve mücadele aşkıyla bozuk düzene karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Erdoğan, bunun için önce kendilerinden başlayarak milleti, tüm Müslümanları, tüm insanlığı bu doğrultuda harekete geçirmeleri gerektiğini kaydetti.

Ünlü şairin "Destan" adlı şiirinden dizeler okuyan Erdoğan, "Bizler millet, ümmet ve insanlık olarak tepemize inen gök kubbeyi daha fazla görmezlikten gelemeyiz. Fert fert olarak üzerimize düşeni yaptığımızda, millet olarak, milletler olarak üzerimize düşenleri yaptığımızda insanlık olarak bu sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum. Bu adımları attıkça, üstadın müjdesine her gün biraz daha yaklaştığımızı göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Necip Fazıl´ın "Müjde" şiirini de seslendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbimin lütfuyla batmayan güneşin doğuşuna inşallah az kaldı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, ödül alan sanat ve fikir insanlarını bir kez daha kutlayarak, ünlü şairin isminin yaşatılmasına vesile olan bir etkinlik düzenlediği için Star gazetesine de teşekkür etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER