Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MUHARREM İNCE´DEN ´ÇİLLER´ YORUMU

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş´ta konuştu. İnce, eski başbakan Tansu Çiller´in Ak Parti´nin dün gerçekleşen İstanbul mitingine katılmasını yorumladı. İnce, ?Dün bir baktım Tansu Çiller de oraya gitmiş. Erdoğan, sürekli 1990´lara

MUHARREM İNCE´DEN ´ÇİLLER´ YORUMU

İnce, Kahramanmaraş´ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, kendileri göreve geldiğinde kimsenin kaybetmeyeceği, herkesin kazanacağı bir dönem olacağını ifade etti.

´ÇİLLER´DEN MEDET UMUYORLAR´

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın dün İstanbul´daki mitingine eski başbakanlardan Tansu Çilleri´in de katıldığını anımsatan İnce, "Dün bir baktım Tansu Çiller de oraya gitmiş. Erdoğan, sürekli 1990´lara dönmekten söz ediyor, 1990´ların simgesi orada. Sürekli geçmişi kötülüyor ama Çiller´den medet umuyor. O başarılı olsaydı partisini kalkındırırdı. AK Partililer de mutlu olacak. Onlar da görüyor durumu. Bu yorgun adam, memleketin sorunlarını çözemez." diye konuştu.

İnce, 99. mitinglerini Gaziantep´te, 100. mitinglerini ise Kilis´te yapacaklarına dikkati çekerek, yeni dönemde vatandaşın değil, devletin kemer sıkacağını, Türkiye´yi en gelişmiş 10 ülke arasına sokacaklarını, turizm hedeflerinin ise 60 milyon turist, 60 milyar dolar turizm geliri olduğunu vurguladı.

Eğitimin yüzde 100 nitelik kazanacağını, gelir adaletsizliğine son vereceklerini, Türkiye´yi tarımda dışa bağımlılıktan kurtaracaklarını anlatan İnce, ihalede rekabet, işe alımda liyakat olacağını söyledi.

Muharrem İnce, Türkiye´nin barışa, büyümeye ve adil bölüşmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye´nin geleceği iyi okumaya, gençleri iyi yetiştirmeye ihtiyacı var. Hayalim şu, benim ülkemin gençlerinin fırsatını bulsa, şimdi şans verseler, gençlerin yarıdan fazlası ülkeyi terk eder. Beyin göçünü beyin gücüne dönüştürmemiz gerek. Bunu yapabiliriz. Başı dik bir ülke olacağız. Türkiye kuru fasulyesini, pirincini, bezelyesini, ineğini, samanını dışarıdan alan bir ülke. Çin´den çöp almışlar. Yazık günah. Biz bunu hak etmiyoruz, Türkiye bunu hak etmiyor. Biz koskoca bir imparatorluktan geriye kalan bir ülkeyiz. Üç kıtada at koşturmuşuz ama sonra çağı yakalayamamışız."

 

 


Anahtar Kelimeler: MUHARREM İNCE ÇİLLER YORUMU

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER