Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MSB: TÖRÖR ÖRGÜTÜ RESULAYN’DA SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Masum sivillere yönelik bombalı saldırılara devam eden insanlık düşmanı PKK/YPG terör örgütü, bu kez de Rasulayn merkezde bombalı araç patlatarak, aralarında çocukların da olduğu çok sayıda masum sivili yaraladı

MSB: TÖRÖR ÖRGÜTÜ RESULAYN’DA SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG'nin, Rasulayn'ın merkezinde bombalı araç patlatarak, aralarında çocukların da olduğu çok sayıda masum sivili yaraladığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Masum sivillere yönelik bombalı saldırılara devam eden insanlık düşmanı PKK/YPG terör örgütü, bu kez de Rasulayn merkezde bombalı araç patlatarak, aralarında çocukların da olduğu çok sayıda masum sivili yaraladı." ifadesi kullanıldı.

 Suriye'nin Türkiye sınırındaki Rasulayn ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 1sivil öldü.

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarılan Rasulayn ilçe merkezinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 sivil hayatını kaybetti, birinin durumu ağır 2 sivil yaralandı.

Bölgeye intikal eden Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri, saldırıların terör örgütü YPG/PKK tarafından düzenlendiği ihtimali üzerinde duruyor.

Terör örgütü YPG/PKK, örgütün Barış Pınarı Harekatı bölgesinden çekilmesine ilişkin Türkiye ile ABD arasında 17 Ekim'de varılan mutabakata rağmen, Tel Abyad ve Rasulayn ilçeleri ile çevrelerinde saldırılarını sürdürüyor.

YPK/PKK, Tel Abyad ve Rasulayn'da çok sayıda bombalı araç saldırısı düzenlemişti.

Kaynak: dunyabulteni.net



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER