Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Milli Yol Partisi'nden İttifak açıklaması

Milli Yol Partisi Sözcüsü Yunus Ekşi, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekleyeceklerine ilişkin çıkan haberlere dair açıklama yaptı.

Milli Yol Partisi

Milli Yol Partisi (MYP) Sözcüsü Yunus Ekşi, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekleyeceklerine ilişkin çıkan haberlere dair; alınmış bir kararımız yok bu hafta açıklanacak açıklamasını yaptı.

Milli Yol Partisi Sözcüsü Yunus Ekşi, partisinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceği adayın belirlendiğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

MYP'NİN İTTİFAK KARARI BU HAFTA AÇIKLANACAK

Seçimlerde kimi destekleyeceklerini bu hafta kamuoyu ile paylaşacaklarını duyuran Ekşi, konuya ilişkin bugün yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Türkiye de ki siyasal tıkanmışlığın aşılması için; Milli Yol Partisi kuruluş felsefesi çerçevesinde siyasal çalışmalarına devam etmektedir. Milli Yol Partisi’nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir kararı yokken, bu çalışmaları üzerinden, kamuoyunda Cumhurbaşkanlığı desteği konusunda algı oluşturulmak istenmektedir. Milli Yol Partisi’nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda kimi destekleyeceği kararı olmadığı halde kamuoyunda çıkan haberler asılsızdır. Bu hafta içerisinde Milli Yol Partisi kararını açıklayacaktır.”



Anahtar Kelimeler: Milli Partisi' İttifak açıklaması

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER