Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Millet tehlikeyi görmüştür vesselam

Mehmet Göktaş Yazdı;

Millet tehlikeyi görmüştür vesselam

Millet nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunun farkına varmış ve ayağa kalkmıştır.

Fotoğraf bunu gösteriyor, meydanlar bize bunu söylüyor.

Diyeceksiniz ki, meydanlar ölçü müdür? Hem de nasıl ölçü.

Hatta sandığa gitmek meydana inmekten çok daha kolaydır. Nedir ki sandığa gitmek, en fazla yarım saatinizi, olmadı bir saatinizi alır, vardığınızda da yapılacak şey de çok kolaydır.

Ama meydana inmek o kadar kolay mı, yerine göre üç dört saatinizi alıyor, bağırıyorsunuz, haykırıyorsunuz, dikkatle dinliyorsunuz.

Yani bu ülkenin dindar ve akli selim sahibi seçmeni kolay kolay meydana inmez, sandıkta desteklediği partinin bile mitinglerine katılmaya gerek duymaz. Dizel motora benzer, kolay kolay ısınmaz, yani kolay kolay kızmaz. Ama ısındığı zaman da gürler de gürler.

Meydanları tercüme etmenin en anlaşılır şekli budur; insanımız tehlikeyi yakinen görmüş ve ayağa kalkmıştır. Hiç şüpheniz olmasın ayağa kalkmanın gereğini de yerine getirecektir.

Aslında bu defa nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu görmek için çok zeki olmaya gerek yok, iblisleri çok iyi tanıdığımıza göre onların oklarına baktığımızda mesele anlaşılıyor, onun için tehlikenin ne olduğunu uzun uzun anlatmaya hiç gerek yoktur, insanımız bunu görmüştür vesselam.

Özellikle İstanbul mitingi kesinlikle öyle geçiştirilemez, bu mitinge katılanlar neredeyse günlerinin tamamını buraya ayırmışlardır. Bir milyon yedi yüz bin katılımcının dışında yüz binlerce insan dışarıda ve yollarda kalmıştır.

Anadolu’nun diğer merkezlerindeki mitingler de bu paralelde gerçekleşmiştir.

Kısacası akli selim sahibi bu millet tehlikenin farkına varmış ve bu tehlikeyi def etmek için ayağa kalkmıştır ve def edeceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Şer cephesi de bunun farkına vardığı için vaveyla kopartmakta, sandığın dışında çareler aramaktadır.

Şer cephesi bir şeyin farkında değildir; dışarının desteğinin kendilerini kurtaracağını zannetmesidir, halbuki dışarının bu aleni desteği kendilerini hezimete götüren sebep olduğunu bilmiyorlar.

Bakalım hezimeti nasıl karşılayacaklar.

Bu millet ayrıca bu dönemde HÜDA PAR’ı kazanacak, sevecek, bağrına basacak ve güven duyacak inşallah.



Anahtar Kelimeler: Millet tehlikeyi görmüştür vesselam

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz