Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MHP Lideri Bahçeli´den CHP ve İYİ Parti Seçmenine Açık Çağrı: Bu Oyuna Tepki Gösterin

MHP Lideri Bahçeli, CHP ve İYİ Parti´ye oy vermeyi düşünen vatandaşlara, "Sağduyulu CHP´li kardeşlerime çağrıda bulunuyorum; bu oyunu görün, yanlışları görün. İP´e oy veren kardeşlerim gelin bu oyuna tepki gösterin." sözleriyle çağrıda bulundu.

MHP Lideri Bahçeli´den CHP ve İYİ Parti Seçmenine Açık Çağrı: Bu Oyuna Tepki Gösterin

Antalya´da Cumhur İttifakı salon toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliCHP ve İYİ Parti´ye oy vermeyi düşünen vatandaşlara açık çağrı yaptı. Bahçeli, "Sağduyulu CHP´li kardeşlerime çağrıda bulunuyorum; bu oyunu görün, yanlışları görün. İP´e oy veren kardeşlerim gelin bu oyuna tepki gösterin. Cumhur İttifakı sizin de ittifakınız, ortak paydanızdır." dedi.

İşte Bahçeli´nin konuşmasından satır başları:

Cumhur İttifakı´nın Antalya Belediye Başkan adayı sayın Menderes Türel´dir. Milli çizgisiyle Antalya için bir şanstır üstelik emin ve ehil bir şahsiyettir. Sayın Türel´in kazanması Antalya´nın kazanmasıdır. Antalyalı kardeşlerimizin bizleri mahçup etmeyeceğine yürekten inanıyorum. Cumhur İttifakı Antalya´nın umudu tertemiz ufkudur. Niyetimiz temizdir, hedeflerimiz berrak ve büyüktür.

Yazının devamını okumak için..

 

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER