Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ: KANUN TEKLİFİ MECLİS´E GELİRSE GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İş Bankası´ndaki CHP hisselerinin Hazine ve Türk milletine devri için bir kanun teklifi Meclis´e gelirse destekleriz." dedi.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ: KANUN TEKLİFİ MECLİS´E GELİRSE GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İş Bankası´na ilişkin sözleri üzerine parti genel merkezinde gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

19 Eylül 2018´de MHP muhabirleriyle bir araya geldiği yemekte İş Bankası ile ilgili yapılan tartışmalar konusunda görüşlerini açık bir şekilde ifade ettiğini anımsatan Bahçeli, şunları söyledi:

"Demiştim ki CHP´nin ´Atatürk´ün mirası´ diye nitelendirilen payını Türk milletine iade etmesi gerekir. Atatürk´ün gerçek varisi Türk Milleti´dir. Sayın Cumhurbaşkanı´nın Macaristan dönüşü gazetecilere yaptığı açıklama doğrultusunda, şayet İş Bankası´ndaki CHP hisselerinin Hazine ve Türk milletine devri hususunda bir kanun teklifi Meclis´e gelirse, biz gereğini yapacağız ve desteğimizi vereceğiz. Tekraren ifade ediyorum, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün gerçek varisi büyük Türk Milleti´dir." 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER