Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MHP, Erdoğan´ın kalelerinde kadın aday gösterecek

MHP, Beyoğlu ve Üsküdar adaylarını belirledi

MHP, Erdoğan´ın kalelerinde kadın aday gösterecek

MHP´li kaynaklardan edinilen bilgiye göre parti, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ın siyasete atıldığı Beyoğlu ve oturduğu yer olan Üsküdar´da kadın adaylarla seçime girecek.

Cumhuriyet´ten Leyla Kılıç´ın haberine göre MHP´de daha önce ismi belirlenen 10 adayın ardından, Beyoğlu, Üsküdar, Küçükçekmece ve Bayrampaşa´da da adaylar netleşti. Buna göre, parti Erdoğan´ın siyasete girdiği ve ilk oturduğu yer olan Kasımpaşa´nın da içinde bulunduğu Beyoğlu ilçesinde 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Güllü Yener´i aday gösterecek.

Yine Erdoğan´ın Kısıklı´daki evinin bulunduğu Üsküdar´da ise MHP Üsküdar Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi yapan  ve geçen seçimlerde 1. bölge milletvekili adayı olan Avukat Hatice Akkaya´nın isminin netleştiği belirtildi.

10 aday belirlenmişti

MHP´de daha önce de resmi olarak açıklanmasa da Arnavutköy´de Yüksel Emir, Adalar´da Ersin Öztürk, Bahçelievler´de Mehmet Kaya, Beşiktaş´ta avukat Serkan Toper, Gaziosmanpaşa´da avukat İbrahim Ordu, Güngören´de Gökhan Arslan, Pendik´te Murat Şahin, Sultanbeyli´de inşaat mühendisi Bilal Ünal, Şile´de Rahmi Çakar ve Tuzla´da Volkan Beşiroğlu´nun isminin netleştiği belirtilmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER