Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mevlüt Uysal, "dosya kaçırılıyor" iddialarına cevap verdi

Seçimler sonrası itirazlarla birlikte kazananın "kim olduğunun" belirsizliğin sürdüğü İstanbul´un AKP´li İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İmamoğlu´nun açıklamalarına cevap verdi.

Mevlüt Uysal,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, CNN Türk´e konuk olarak katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Uysal, 31 Mart´ta yapılan seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kesin olmayan verilere göre önde tamamlayan CHP´nin adayı Ekrem İmamoğlu´nun "son 2 gündür İBB´de dosya kaçıranlar ve odalarını toplayanlar olduğuna dair ihbarlar aldıkları" yönündeki açıklamalarına cevap verdi. Uysal, İmamoğlu´nun açıklamalarını "çok ağır bir suçlama" olarak nitelendirirken "Fiilen de imkanı yok. Seçim kurullarına yapılan itirazlarla ilgili olarak kamuoyu oluşturmak adına böyle açıklamalar yapılmamalı" dedi.

Uysal´ın konu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

"Dosya kaçırmak bu çağda bu tarihte kavram olarak yok. Veriler hepsi orada duruyor. Evrak kaçırmanın cezası daha ağır. Bu açıklama şık olmadı. Kendisi mazbatayı alıp da Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturursa oradaki arkadaşlarla nasıl beraber çalışacak? 117 ülkeden daha büyük bütçesi var İstanbul Büyükşehir Beldiyesi´nin. Mevcut personelle devam edip etmeme kararı verilir. Ama suçlayarak gelmesi çok ağır. Ve fiilen imkanı olmayan bir suçlama. Şu an tarihte ilk herhalde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin iki başkanı var. 1 haftadır bunu süreci. 1 haftalık süreç içinde dijital imza diye bir şeye geçti devlet. Fiilen dosya kaçırmak mümkün değil. Dünyaya örnek olan bir kuruluş bizim belediyemiz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER