Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Metrobüste sıkışmış birine refahtan bahsedemezsiniz"

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar, "Metrobüste sıkışmış birine refahtan bahsedemezsiniz" diyerek İBB yönetimini eleştirdi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, dün akşam basın mensuplarıyla buluştu.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim basın toplantısının başında yaptığı konuşmasında "Arazide gördüğümüz hava sandığa yansırsa büyük bir değişim yaşayacağız. 1989 seçimlerinde Anavatan Partisi iddialı girdiği seçimde sonun başlangıcını yaşamıştı. 31 Mart seçimlerinin de AK Parti için benzer bir sonuç oluşturacağını görüyoruz" dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, 1952 yılında Ankara´da doğduğunu ve İstanbul Teknik Üniversitesi´ne öğrenci olarak geldiğini belirterek 1975-1976 yıllarında Sanayi Bakanlığı´nda çalıştığı dönem dışında hep İstanbul´da yaşadığını ifade etti.

"METROBÜSTE SIKIŞMIŞ BİRİNE REFAHTAN BAHSEDEMEZSİNİZ"

"Metrobüste sıkışmış birine saadetten, refahtan bahsedemezsiniz" açıklamasında bulunan Necdet Gökçınar, "Toplum karpuz gibi dilimlendi. Ama hepimiz aynı karpuzun parçasıyız. Biz asla bize çok oy veren ilçelerden hizmete başlamayacağız" dedi.

 

 

 

Metrobüs hattının daha yapıldığı zaman neden raylı olmadığını sorduklarında, "Siz de hiç bir şey beğenmiyorsunuz" yanıtını aldıklarını söyleyen Gökçınar, metrobüs hattına raylı sistem kurulduğunda hem ekonomik anlamda hem çevre için hem de ulaşım rahatlığı anlamında iyi bir sonuç alınacağını söyledi.

"REKLAM HARCAMALARINA GİDEN PARALARI KALDIRACAĞIZ"

Yolsuzlukların yol haline geldiğini ve İstanbulluların yüzlerinin kaygılı, sıkıntılı olduğunu belirten Gökçınar, yapacakları için kaynağı havuzun dibindeki deliği kapayarak bulacaklarını belirtti. ?Belediye yaptığı iş için reklam yapmaz, reklam harcamalarına giden paraları kaldıracağız? diyen Gökçınar, İSPARK tarafından toplanan otopark ücretlerinin nereye gittiğini de bulacaklarını belirtti.

Ömerli Barajı´nın yüzeyini yenilenebilir enerji için kullanacaklarını ve elektrik sarfiyatının faturaya etkisini azaltacaklarını belirten Gökçınar, raylı sistemin raylarını, yenilenebilir enerjinin panellerini yurt içinde ürettireceklerini söyledi.

"KUCAKLAYICI OLACAĞIZ"

İktidarın şehirlerde yaptığı yanlışları itiraf etmesinin durumu değiştirmediğini belirten Gökçınar, ?Ben gittim baktım itiraf o semtleri, ilçeleri düzeltmemiş. Ama biz insanlara bu düzeltilemez demeyeceğiz. Başkan bizsek düzelteceğiz. İnşaat sektörü düzelsin de firmalar gelsin düzeltsin demeyeceğiz? dedi.

Gökçınar iktidardan partilerine yönelik HDP ile ittifak eleştirilerinin hatırlatılması üzerine, ?Benzin almaya gittiğimizde kimlik soruluyor mu? Biz kucaklayacı olacağız o partinin seçmeni bu partinin seçmeni ayrımı yapmayacağız? dedi.

"SONUNDA İŞ CAMİNİN KULLANILMASINA KADAR GELDİ"

Rakibi Binali Yıldırım için camide Fatiha suresi okunmasıyla ilgili bir soruya ise Necdet Gökçınar, ?Bu insanlara bir şeyleri empoze etmek için hep yeşil enstrümanlar kullanıldı. Sonunda caminin kullanılmasına geldi iş. Çok üzüldüm. 2006 yılında İBB´nin borcunun 2.5 milyar iken 2019´da 19 milyara yükselmiş. Bu yeşile boyamalar bunun için? dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER