Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

METEOROLOJİ´DEN FLAŞ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji´den yapılan hava durumu son dakika açıklamasına göre bugün İstanbul´da sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji ayrıca Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

METEOROLOJİ´DEN FLAŞ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika değerlendirmesine göre İstanbul´da yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Ayrıca meteoroloji yetkilileri Kütahya ve Eskişehir çevrelerinin yağışlı olacağının tahmin edildiğini belirtirken Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde ise yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurt genelinde hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmesi beklendiği öngörülüyor. Yurtta rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı yönelerden esmesi beklenirken Akdeniz kıyıları ile zamanla doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumu ile günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara´da hava durumunun parçalı ve az bulutlu olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 29 derece olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul´da hava durumun parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 31 derece olacağı tahmin ediliyor.

İzmir´de hava durumunun az bulutlu ve açık olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 33 derece olacağı tahmin ediliyor.

Adana´da hava durumunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 34 derece olacağı tahmin ediliyor.

Antalya´da hava durumunun az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 31 derece olacağı tahmin ediliyor.

Samsun´da hava durumunun parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğu ilçeleri başta olmak üzere il genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 26 derece olacağı tahmin ediliyor.

Trabzon´da hava durumunun parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 27 derece olacağı tahmin ediliyor.

Erzurum´da hava durumunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 29 derece olacağı tahmin ediliyor.

Diyarbakır´da hava durumunun az bulutlu ve açık olması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının ise 36 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER