Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

METEOROLOJİ HAFTA SONU HAVA DURUMU: BELLİ KESİMLERDE ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen son verilere göre hafta sonu hava durumu raporlarında ülkenin genel kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde. Yağışlar belli kesimlerde etkili olacak.

METEOROLOJİ HAFTA SONU HAVA DURUMU: BELLİ KESİMLERDE ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR!

Hafta sonu hava durumu raporlarında yağışlı bir atmosfer bizleri bekliyor. Ülkenin belli kesimlerinde etkili olacak yağışlar meteoroloji tahminlerine göre önümüzdeki hafta da yer yer devam edebilir. 

Cuma günü iç güney ve doğu kesimlerde yağışlar göreceğiz. Öğleden sonra ikindi vakti görülen kırkikindi yağışları kısa süreli olarak özellikle İç Ege´de İç Anadolu bölgesinde Bolu ve çevresinde Doğu Akdeniz´de Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde görülecek bu yağışlar Cuma günü.

cuma-gunu-hava-durumu.jpg?

Diğer kesimlerde az bulutlu yağış alanına yakın kesimlerdeyse çok bulutlu, parçalı bulutlu bir atmosfer göreceğiz. Zaman zaman yağış etkisini kaybedip güneş de görülebilir.

Sıcaklığa bakacak olursak sıcaklıkta Cuma günü genel olarak ülke genelinde mevsim ortalamasının üzerinde tahmin ediliyor.

Hafta sonunda Cumartesi günü yine yağış alanı var. Özellikle Doğu Akdeniz´de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yine kısa süreli yükselim yağışları göreceğiz. Diğer kesimlerdeyse az bulutlu ve parçalı bulutlu, yağış alanına yakın yerlerde bulutlanmanın biraz daha fazla olacağını tahmin ediyoruz.

cumartesi-gunu-hava-durumu-1.jpg?

Sıcaklıklar batı iç ve kuzey kesimlerde yağışın etkisini kaybetmesiyle mevsim ortalamasının yine üzerinde seyredecek. Doğu bölgelerimizdeyse yağış nedeniyle biraz düşüşler var ama yine de ortalamanın üzerinde sıcaklıklar söz konusu diyebiliriz.

Pazar gününe bakalım Pazar günü yine doğu bölgelerimizde doğu Akdeniz´de yağışlar göreceğiz. İç Ege´de Denizli ve çevresinde yine kısa süreli öğleden sonra kırk ikindi yağışlarını göreceğiz.

pazar-gunu-hava-durumu.jpg?

Sıcaklıklar yine mevsim ortalamasının üzerinde. Yağış alan kesimlerde mevsim ortalamasına biraz daha yakın diyebiliriz.

Ankara´da Cuma günü çok bulutlu bir atmosfer göreceğiz. Cumartesi ve Pazar günüyse parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Sıcaklıklar 26-27 derece civarında. Gece sıcaklıklarıysa 12-13 derece olacak.

İstanbul´da üç günlük zaman diliminde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Sıcaklıklar 23-27 derece arasında değişiyor. Gece sıcaklıklarıysa 13 derece civarında.

İzmir´de Cuma günü çok bulutlu, Cumartesi ve Pazar günü parçalı bulutlu bir atmosfer göreceğiz. Sıcaklıklar 29-31 derece arasında. Gece sıcaklıklarıysa 16-18 derece civarında olacak İzmir´de.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER