Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı İsmi YSK´ya bildirilmeyince aday olamadı..

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlerde aday olamadı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı İsmi YSK´ya bildirilmeyince aday olamadı..

MHP´den istifa edip İYİ Parti´ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlerde aday olamadı.

Yüksek Seçim Kurulu´na (YSK) İYİ Parti adayı olarak bildirilmeyen Burhanettin Kocamaz, twitter hesabından yaşanan süreci ?ihanet? olarak değerlendirdi:

?Sevgili Mersinliler, Değerli Yol Arkadaşlarım; Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken Parti içinden vurulduk. Biz vurulduk. Biz ne ihanetler gördük! Ama asla yılmadık. Maalesef Sayın Hamit Tuna´nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamayacak değerlendirmesi doğru çıktı. Şunu herkes bilmelidir ki henüz son sözümüzü söylemiş değiliz. Kim ne derse desin. Biz hala pes etmedik. Herkes rahat olsun ve bizi izlemeye devam etsin. Mutlaka bir yol bulacak ve Mersin´i entrikalar ve ayak oyunlarıyla birilerine teslim etmeyeceğiz.?

İYİ Parti ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: ?Kurulduğu günden bu yana, türlü engeller ve oyunlarla karşılaşan İYİ Parti, bugün bir sınavdan daha geçmektedir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Burhanettin Kocamaz´ın adaylık evrakı, İl Yönetimi tarafından, saat 17:00´den sonra Seçim Kurulu´na götürüldüğü gerekçesi ile kabul edilmemiştir. Bu bir ihmal değildir. Bu bir sorumsuzluk da değildir. Bu, İYİ Parti´ye yönelik ?dahili´ bir operasyondur. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nı kazanacağı herkes tarafından kabul edilen, Sayın Burhanettin Kocamaz´ın ve dolayısıyla partimizin yoluna örülen bu duvar, Türkiye´de siyasetin getirildiği noktayı tariflemek bakımından ibret vericidir. İl Başkanı görevinden alınmıştır ?

 

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER