Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki´den desteğini geri mi çekti?

Melih Gökçek, 31 Mart yerel seçimleri için Ankara´da Mehmet Özhaseki´ye verdiği desteğini geri mi çekti? Özhaseki için attığı destek tweetlerini sildi

Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki´den desteğini geri mi çekti?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda partisinin  grup toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Özhaseki´yi açıklamıştı. Özhaseki´nin açıklanmasının ardından Melih Gökçek, destek mesajları paylaşmış ve katıldığı bir TV programında ise "Özhaseki´yi destekliyorum. Aday olmasında katkım olmuştur" açıklamasında bulunmuştu.

Melih Gökçek, dün gece saatlerinde sosyal medya hesabından AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara adayı Mehmet Özhaseki´ye dair attığı tweetleri sildi. Gökçek´in bu hareketiyle, Özhaseki´den desteğini geri çektiği yorumları yapıldı.

"ÖZHASEKİ´YE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek bir paylaşımında, Özhaseki´nin fotoğrafını paylaşarak "AK Partimizin 60 Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki. Sayın Özhaseki´ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

İşte Gökçek´in sildiği o paylaşım:

melih-gokcek-mehmet-ozhaseki-den-destegini-cekti.jpg?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER