Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MEHMET ŞEREFOĞLU KARDEŞİMİZ YOĞUN BAKIMDAN SERVİSE ÇIKARILDI

Rabbim Mehmet kardeşimize dert vermiş ama metanet de vermiş. Mehmet´i tanıyan her arkadaş, Mehmet´te bu metanet, tevekkül ve sabra şahitlik etmektedirler.

MEHMET ŞEREFOĞLU KARDEŞİMİZ YOĞUN BAKIMDAN SERVİSE ÇIKARILDI

Mehmet Şerefoğlu kardeşimiz yakalandığı müzmin hastalıkla ilgili bilindiği kadarıyla bu dördüncü ameliyatını oldu. Rabbim Mehmet kardeşimize dert vermiş ama metanet de vermiş. Mehmet´i tanıyan her arkadaş, Mehmet´te bu metanet, tevekkül ve sabra şahitlik etmektedirler. 

Mehmet kardeş bir önceki ameliyatında, "Tarih: 20.12.2017" dostlarına aşağıdaki mesajı vermişti;

"Kıymetli dostlar, akçiğerime yayılmış tümörler için pazar öğleden sonra hastaneye yatıp pazartesi; sol akçiğer tarafından iki üç hafta sonra da sağ taraftan operasyon geçireceğim. Prof. Ömer Soysal, önce sol sonra sağ tarafta dörder tane büyümüş kitleyi alabileceklerini söyledi.

Duayı çok önemseyen ve bunun çok faydasını gören biri olarak sizlerden dua istiyorum. Sizler benim duamdasınız. Helallik istiyorum. Rabbim sizlerin sıkıntılarını gidersin inşaallah. Kardeşiniz Mehmet Şerefoğlu."

Mehmet kardeşimiz 02. 09. 2018 (Pazar Günü) tarihi itibarıyla facebook hesabında şu beyanda bulunmuştu;

"Kıymetli dostlar yine bir ameliyat için hastahaneye geldim. Sabah akciğerlerde büyüyen tümörler için operasyon var. Helallik için ziyaretler yapmıştım. Görüşemediğim dostlardan haklarını helal etmelerini istiyorum. Selam, hürmet ve dua talebiyle..."

Dün akşam Bezmi Alem Üniversitesi Hastahaesinde ziyaret etmiş ve şu mesajı doslarımızla paylaşmıştım;

"Kıymetli arkadaşlar Mehmet Şerefoğlu kardeşimizin ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlanmış, kardeşimiz bu gece yoğun bakımda kalacak ve yarın inşallah servise çıkarılacak, kardeşimizi saat 20.30 itibarıyla yoğun bakımda ziyaret ettim, arkadaşlarımızın selamlarını ilettim, o da soran arkadaşlarımza selamlarını iletmemi ve hassaten de dua beklediğini söyledi...

Bugünde (03. 09. 2018) hanımım ve kızımla kardeşimizi, ziyaret ettik, bizden önce kurum arkadaşlarından bölüm müdürü ve şefi İbrahim Tunç ziyaret için gelmiştiler, onlarla karşılaştık, İbrahim Tunç kardeşimizle beraber, Mehmet kardeşimizle bir resim paylaştık.

Bugün serviste ziyaret ettiğimiz Mehmet kardeşimizi daha iyi gördük, Allah´ın yardımı, siz mümin kardeşlerimizin duasıyla hergün daha iyi olacak, inşallah. Kardeşimize Allah´tan acil şifalar diliyoruz. Selam ve dua ile...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Talih KIZMAZ
5.09.2018 07:33:19
Acil şifalar diliyorum.

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER