Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MECLİS KAYDINA 5 ÇOCUĞUYLA GELDİ

AK Parti milletvekili Asuman Erdoğan, kayıt yaptırmaya çocuklarıyla birlikte geldi. "5 çocuk ve siyaset zor olmuyor mu?" sorusuna Erdoğan, "Böyle yaşamaya ve koşturmaya alıştık. Fırsatları kolluyoruz. Az uyuyoruz, az yiyoruz, az geziyoruz" yanıtını verdi.

MECLİS KAYDINA 5 ÇOCUĞUYLA GELDİ

6.5 yaşındaki üçüzler Ayşe, Mustafa, Ali ve Ahmet, Muhammet ile birlikte kayıt işlemlerini yaptıran Erdoğan, kadın muhabirlerin ?5 çocuk ve siyaset zor olmuyor mu? Annelere bir tavsiyeniz var mı?? sorusuna, ?Annelerine çok iyi baksınlar, çünkü annem hep yanımdaydı? yanıtı verdi.

 

?BÖYLE YAŞAMAYA VE KOŞUŞTURMAYA ALIŞTIK´

10 yıldır siyasetin içinde olduğunu söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

?Böyle yaşamaya ve koşturmaya alıştık. Fırsatları kolluyoruz. Az uyuyoruz, az yiyoruz, az geziyoruz. Daha çok çalışıyoruz. Hayatınızda iş, siyaset ve çocuklar dışında bir şey olmuyor. Akademik anlamda bir şeyler yapmayı çok istedim ama olmadı. 10 yıldır gençlik kollarından bu yana siyasetteyim. Çocuklarımı her gittiğim yere götürürüm. İnsanlar rahatsız olacak diye çekinmem. Belki Genel Kurul´a giremeyecekler ama teşkilat, köy ziyaretlerine götürmeye devam edeceğim.?

1980 doğumlu Erdoğan, üniversite sınavında Ankara birincisi oldu. Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olan Erdoğan, İngilizce öğretmeni olarak çalıştı.

2008 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliği yapan Erdoğan daha sonra da AK Parti MKYK üyeliğine seçildi. Erdoğan 3 dönemdir MKYK üyeliği yapıyor. 

Gazete DUVAR

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER