Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MARMARABİRLİK´TE FİYATLAR SABİTLENDİ

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Marmarabirlik olarak ürün satış fiyatlarına zam yapılmayacağını bildirdi.

MARMARABİRLİK´TE FİYATLAR SABİTLENDİ

30. 08. 2018 Perşembe

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Marmarabirlik olarak ürün satış fiyatlarına zam yapılmayacağını bildirdi.

Marmarabirlik´ten yapılan yazılı açıklamaya göre, İznik Zeytin Satış Kooperatifi başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen Asa, yönetim kurulu üyeleri ve birlik temsilcilerine Marmarabirlik´in hedefleriyle ilgili bilgiler verdi.

Asa, dövizde yaşanan iniş çıkışlar nedeniyle yaşanan sürecin güç birliğiyle aşılabileceğini ifade etti.

Marmarabirlik olarak fiyatlarda bir değişiklik yapılmayacağını vurgulayan Asa, şunları kaydetti:

´´Zeytin üreticisinin kuruluşu olan Marmarabirlik olarak ürün satış fiyatlarımıza kesinlikle zam yapılmayacaktır. Bu uygulamamıza aynı zamanda bayilerimiz ve Marmarabirlik ailesi olarak destek verilecek. Marmarabirlik, dövizde yaşanan iniş-çıkışı satış fiyatına yansıtmayacak. Amacımız kampanya öncesi daha çok ürün satmak. Yaşanan bu süreçte fırsatçılık yapmayacağımızın kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.´´

Göreve geldikleri gün itibarıyla köklü değişimin startını verdiklerini belirten Asa, ´´Marmarabirlik´te gelinen noktada daha çok ürün alan, daha çok ürün satan ve denge oluşturan bir kurum var artık. Tamamen kendi öz kaynaklarıyla 1 lira bile kredi almadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem üretici ortağımız memnun hem de bizler. Biz gücümüzü üretici ortağımızdan, kooperatiflerimizden alıyoruz. Marmarabirlik´in daha da büyümesi için herkes elini taşın altına koymalı.´´ ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER