Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mansur Yavaş´tan hakkındaki iddialarla ilgili açıklama

CHP´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddiaları basın toplantısında yanıtladı. Haberi yapan gazete ile AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik hakkında suç duyurusunda bu

Mansur Yavaş´tan hakkındaki iddialarla ilgili açıklama

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, asılsız senet iddiaları hakkında "Yargıtay´ın onayladığı herhangi bir ceza kararı bulunmamaktadır. Şahsın bana verdiği sahte senetle ilgili bir icra inkar kararı vardır. Asıl mağdur benim. Yargıtay´ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur" dedi.

Yavaş, hakkında çıkan iddialar üzerine basın açıklaması yaptı. Hakkındaki iddiaları reddeden Yavaş, mahkeme ve Yargıtay kararlarını okuyarak şunları söyledi:

ÇELİK´TEN CHP´YE: YAVAŞ´IN ADAYLIĞINDA ISRARCI MISINIZ?

"Alnımız ak yürüyoruz. Ankara halkının iradesi arkamızda oldukça hiçbir komplo bizi yolumuzdan alamayacaktır. Gerek haberi yapan gazete, haberlere dayanarak adil yargılamayı etkilemek isteyen Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik hakkında suç duyurusunda bulunacağız.


Anketlere yansıyan fark, rakibimiz tarafından olgunlukla karşılanmamıştır. Aday olmamla birlikte asılsız iddialarla seçmen karşısında itibarım zedelenmeye çalışılmıştır. Sanki suçmuş gibi Makedon olduğum söylenerek itibarım azaltılmaya çalışılmıştır. Ardından ´Taksicileri Kızılay´a sokmayacak´ denildi. Demokratik ve hilesiz bir yarışta sandıktan çıkamayacağını anlayanlar, duvarlara ´Yavaş Yavaş devrim´ sloganları yazdırdılar. Şikayetçi olduk. Bizim PKK ile ittifak yaptığımız yönünde iftira atmaya çalıştılar. Bunlar çare olmayınca, belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı yerine 20 bin PKK´lının işe alınacağı duyuruldu.

Yazının devamı için...

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER