Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mansur Yavaş´tan Ak Parti´ye şok yanıt: İtibarımı kaybederim

CHP ve İYİ Parti´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geçen Yavaş, kendisine adaylık teklif eden Ak Partili isimleri böyle yanıt verdi

Mansur Yavaş´tan Ak Parti´ye şok yanıt: İtibarımı kaybederim

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, yazısında, Mart 2019´da yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na aday olmasına kesin gözüyle bakılan ancak henüz hangi partinin adayı olacağı netleşmeyen Mansur Yavaş´ın kendisine attığı mesajı köşesinde paylaştı.

Altaylı, Yavaş´ın mesajında şu ifadeleri kullandığını yazdı:

?Fatih Bey merhabalar. TV´de izlediğim kadarı ile AK Parti´den aday olabileceğimi ve AK Parti´ye yakınlaştığımı söylediniz. Gerçek durum şudur. Bazı AK Partililer, benim aday olmam konusunda istekli olup, yoklama yaptılar. Ben de uygun bir dille ?Belki makam sahibi olurum ama itibarımı kaybederim´ diyerek teşekkür ettim. Bu konudaki mesaj ve benim yanıtım kayıtlıdır. Kısacası benim bir talebim olmamıştır?

Mansur Yavaş´ın bu mesajı bilgi maksatlı yazdığını ancak yayınlanmasını istemediğini belirten Altaylı, "Ben ise yayınlamayı tercih ediyorum. Kusura bakmasın. Belli ki, resmi bir teklif değil ama bir nabız yoklaması ya da bazı AK Partililerin kendi kendine işgüzmesi. Hangisi ise. En azından Mansur Yavaş´ın her partinin kapısını çalan bir ?Kubi? olmadığını anlamış olduk" ifadesini kullandı.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz