Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mansur Yavaş Melih Gökçek´e TV5´te yanıt verdi

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Melih Gökçek´in kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

Mansur Yavaş Melih Gökçek´e TV5´te yanıt verdi

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, TV5´te yayınlanan ?Gündemdekiler´ adlı programa katıldı.

Çağlar Cilara´nın sunduğu programda açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´in kendisine yönelik iddialarına da yanıt verdi.

Melih Gökçek´in kendisi hakkında söylediği ?Mansur Yavaş öz be öz Ankaralı değildir´ sözlerine cevap veren Mansur Yavaş, "Resmi kayda rağmen bunu iddia ediyor" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş´ın konuya ilişkin sözleri şu şekilde:

Nüfus kaydımı açıklıyorum. 1800´lü yıllara kadar gidiyor ki Türkiye´de herkesinki o kadardır. Daha eskisi şeri sicillerdedir, Osmanlı arşivlerindedir. Bilinen en eski doğum tarihini dedemin dedesinin doğduğu tarihi gösteriyorum. Resmi kayda rağmen bunu iddia ediyor.
Bunun arkasında mutlaka bir kasıt var. Her şeyden önce kendisi bir aday değil bunu neden gündeme getiriyor. Kendisi oy falan alamayacak kimseden. Kendisi neden aday yapılmadığını da izah edemiyor. Partisi de bu konuda bir açıklama yapmadı. Görevden alınan belediye başkanlarına baktığımız zaman bir kısmı kayyuma devredilerek alındı bir kısmı yolsuzluk iddiasıyla alındı ancak Sayın Gökçek´in ne için alındığı ortada kaldı. Kendisi de izah edemiyor niye alındığını. Bunun verdiği etki ile herhalde gündeme gelmek istiyor.
Ben onu gündeme getirecek durumda değilim. Benim şu andaki rakibim Özhaseki´dir.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER