Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mansur Yavaş, İngiliz basınına konuştu: ´Neden kaybettik´ sorusunu soracaklar

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Financial Times´a konuştu

Mansur Yavaş, İngiliz basınına konuştu: ´Neden kaybettik´ sorusunu soracaklar

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Financial Times´a açıklamalarda bulundu. Gazetenin muhabirleri Laura Pitel ve Funja Güler imzalı haberde Ankara´daki seçmenin ekonomik kriz ve enflasyondan dolayı rahatsız olduğu ifade edildi.

Gazeteye konuşan Yavaş ?Bugün Ankara ile sıradan bir Anadolu kenti arasında bir fark yok. Ankara´nın eski kültürel ve tarihi karakterini canlandırarak, turizmi destekleyerek ışıltısını geri getireceğiz? ifadesini kullandı.

AKP´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki´nin gazeteye demeç vermediği ifade edilirken, Yavaş´ın seçim kampanyasının odağını gözlemlerinin ardından değiştirdiği ifade edildi. Yüksek enflasyon ve işsizlik gibi konularda seçmenin memnuniyetsizliğine tanık olduğunu söyleyen Yavaş ?Onlar, ´işimiz yok, yaşam çok pahalı´ demeye başladı. Hükümeti suçlamaya başladılar? ifadesini kullandı.

Yavaş, seçimi kazanması durumunda ?Bu zafer AKP´nin sandıkta yenilebileceğini gösterecek. Bu muhalefete moral depolayacak ve hükümetin kendisine ´neden kaybettik´ diye sormasına sebep olacaktır? açıklamasını yaptı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER