Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kuzey Kore´den ´Ateş ve Öfke´ açıklaması

Kuzey Kore´den, Michael Wolff´un ABD Başkanı Donald Trump´la ilgili kaleme aldığı kitabın hızla tükenmesinin ´uluslararası toplumda Trump karşıtı fikirlerin giderek yaygınlaştığını´ ortaya koyduğu yorumu geldi.

Kuzey Kore´den ´Ateş ve Öfke´ açıklaması

Kuzey Kore´nin Rodong Sinmun gazetesinde yer alan haberde, Wolff´un Trump´ın görevdeki ilk yılını anlatan "Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Sarayının İçinden" kitabının "Başkan´ın siyasi sonu hakkında önceden bilgi verdiği" belirtildi.

Haberde, kitabın satışlarının, "uluslararası toplumda Trump karşıtı fikirlerin hızla yaygınlaştığını" ortaya koyduğu değerlendirmesinde bulunuldu.

GÜNDEMİ SARSMIŞTI

Trump´ın Beyaz Saray´a yerleşmesinden sonra yerleşkede yaptırdığı değişiklikler, yeme-içme alışkanlığı, televizyon izleme sıklığı ve toplantılara hazırlanma yöntemi gibi birçok kişisel bilginin de bulunduğu kitap 5 Ocak´ta raflardaki yerini almış ve ilk saatlerinde tükenmişti.

ABD Başkanı, kitabın yazarı Wolff´un iddiaları ve paylaştığı anekdotlarla ilgili değerlendirmelerinde "kitabın uydurma iddialarla dolu olduğunu" savunmuştu. Ayrıca kitapta kendisine yöneltilen "akıl sağlığı başkan olmaya elverişli değil" şeklindeki iddiaları reddeden Trump, ABD´nin en iyi okullarından birine gittiğini, çok başarılı bir öğrenci olduğunu, milyar dolarlık işletmeler kurduğunu, televizyon dünyasında başarılı olduğunu ve ilk denemesinde ülkeye Başkan seçildiğini dile getirmişti.

Donald Trump´ın avukatları ise Başkan´ın onurunu zedelemek dahil birçok ihlalden dolayı yazar ve yayınevi aleyhine dava açabileceklerini açıklamıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER