Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KURSİYERLERDEN EMİNE ERDOĞAN´A MEKTUP

Emine Erdoğan, Bursa Yenişehir´de Çiçeközü Mahallesi Okuma-Yazma Kursu´nun kursiyerleri ve öğretmeninden aldığı mektupları sosyal medya hesabından paylaştı.

KURSİYERLERDEN EMİNE ERDOĞAN´A MEKTUP

Emine Erdoğan, okuma yazma kursiyerlerinin yazdığı mektupları paylaşarak, okuma yazma seferberliğinin yayıldığını görmenin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. 

Erdoğan, Bursa Yenişehir´de Çiçeközü Mahallesi Okuma-Yazma Kursu´nun kursiyerleri ve öğretmeninden aldığı mektupları Twitter hesabından paylaştı.

Kursiyerlerden çok güzel mektuplar aldığını belirten Emine Erdoğan, "Okuma-yazma seferberliğimizin yayıldığını görmek memnuniyet verici. Mektup gönderen hanım kardeşlerime teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Paylaşımda, kursiyerlerin okuma-yazma seferberliğini başlattıkları için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´a el yazılarıyla teşekkür ettikleri, resmi işlemlerde parmak basmak yerine imza atabilmenin, otobüslerin üstündeki yazıları okuyabilmenin mutluluğunu ifade ettikleri görülüyor. Bir kursiyer de mektubunda Emine Erdoğan´ı diploma törenine davet ediyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER