Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KUPANIN GÜÇLÜ EKİPLERİ İLK MAÇLARINA ÇIKACAK

Rusya´nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası´nda yarın 3 maç oynanacak. Belçika ve İngiltere gibi güçlü ekipler, ilk maçlarına çıkacak.

KUPANIN GÜÇLÜ EKİPLERİ İLK MAÇLARINA ÇIKACAK

 Rusya´nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası´nda heyecan, yarın F ve G gruplarında oynanacak 3 maçla devam edecek. 

Günün ilk maçında F Grubu´nda İsveç ile Güney Kore, Nizhny Novgorod şehrinde karşı karşıya gelecek. Nizhny Novgorod Stadı´nda oynanacak mücadele, saat 15.00´te başlayacak.

Yarının ikinci maçında, G Grubu´nun ilk karşılaşması olma özelliği taşıyan mücadelede, dünya sıralamasında 3. basamakta yer alan Belçika sahaya çıkacak. Soçi´deki Fisht Stadı´na oynanacak mücadelede Belçika ile Dünya Kupası tarihindeki ilk maçına çıkacak Panama karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 18.00.

Rusya´ya 52 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmek için gelen İngiltere de turnuvadaki ilk maçına yarın çıkacak. G Grubu mücadelesinde İngiltere ile Afrika temsilcisi Tunus karşı karşıya gelecek. Volgograd Arena´daki mücadele saat 21.00´de başlayacak. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER