Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kudurmuş terör devleti hamile kadın ile 18 aylık bebeğini şehid etti

Gazze´de sivillere yönelik peş peşe hava saldırıları düzenleyen terör devleti İsrail askerleri, hamile bir kadın ile 18 aylık bebeği dahil 3 kişiyi katletti.

Kudurmuş terör devleti hamile kadın ile 18 aylık bebeğini şehid etti

09. 08. 2018 Perşembe

Katil devlet İsrail, "Saldırılar Hamas´ın Çarşamba günü düzenlediği roket saldırılarına karşılık" palavrasını sıkarken, yerel medyaya göre İsrail´de birkaç kişi yaralanmıştı. 

Gazze Sağlık Bakanlığı´nın açıklamasına göre ise Gazze´nin merkezindeki El Caferavi bölgesinde Enas Hammaş adlı 23 yaşındaki hamile bir kadınla, bir-buçuk yaşındaki kızı hayatını kaybetti. Saldırıda, Hammaş´ın kocası da yaralandı.

Hava saldırılarında bir Hamas militanıyla en az 12 kişinin daha yaralandığı açıklandı.

İsrail bahanesi: Hamas onlarca roket fırlattı

İsrail Ordusu´nun açıklamasında, operasyonun Çarşamba günü Gazze´de bir askeri araca saldırılması üzerine başlatıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, buna tank ateşiyle karşılık verilmesinden sonra İsrail topraklarına gece onlarca roket fırlatıldı.

Hamas´ın askeri kanadı, roket saldırılarını doğruladı ancak hafta başında İsrail´in Gazze´nin kuzeyini hedef alan topçu saldırısında iki Hamas militanının şehit düştüğü hatırlatıldı.

Siyonistlerden açıklama 

İsrail ordusunun Twitter´dan yaptığı açıklamaya göre savaş uçakları aralarında silah üretilen ve depolanan bir yerin de olduğu 140 noktayı hedef aldı.

Açıklamada, Hamas´ın İsrail´e 150 kadar roket fırlattığı, Sderot kentinde evlerin ve araçların hasar gördüğü belirtildi.

Son dört ayda İsrail´in saldırıları sonucu 160´dan fazla Filistinli şehit oldu. Filistinlilerin çoğu, Filistinli mültecilerin İsrail işgali altındaki topraklara dönme hakkı için her hafta düzenlediği gösterilerde hayatını kaybetti.

İnsan hakları grupları bu gösterilerde İsrail´i aşırı güç kullanmakla suçluyor. İsrail meşru müdafa yaptığını ve militanların İsrail´e sızmasını önlemek için ateş açtığını söylüyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER