Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KÜÇÜK ÇOCUKLARIMIZ SİYONİZM´İN HEDEFİNDE

AGD, 44´üncü dönemin ilk Şube Ortaokullar Komisyon Toplantısı´nı heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdi. Toplantıda gençlere önemli tavsiyelerde ve uyarılarda bulunan Turhan, ?Siyonizm 4 yaşındaki çocukları bile hedef alacak kadar ahlaksız bir anlayışa sahip.

KÜÇÜK ÇOCUKLARIMIZ SİYONİZM´İN HEDEFİNDE

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ortaokullar Komisyonu 44´üncü dönemin ilk toplantısını Konya´da gerçekleştirdi. Mevlana Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen toplantıda heyecan ve coşku üst seviyede olurken, AGD ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, gençlere önemli tavsiyelerde ve uyarılarda bulundu.

Turhan, konuşmasına, Siyonist mekanizmalarının ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukları bile hedef aldığına dikkat çekerek başladı. Turhan, ?Dış güçler son 300 yıldan beri planlarını merhale merhale ortaya koyuyor. Gençlik ifsadı için Siyonistlerin var gücü ile çabaladığını, 100 yıl önce planladıklarını şimdi hayata geçiriyorlar. Z kuşağını düşünmeyen, sorgulamayan, idrak etmeyen, zihinlerinin kodlanması ile uğraşılan, elektronik sinyaller ile beyinleri ele geçirilen bir yapıya dönüştürüyorlar. Bu neslin bozulması için kullandıkları en temel argüman da ahlaksızlık olmuştur. Çocuklarımızın nefsine dönük çalışmalar yaptılar. Teşhire dönük giyim tarzları meşrulaştırılıyor. Çocukların zihnine ahlaksızlığı kodluyorlar. Bu sürecin çözümü, ağacın kökü Milli Görüş´tür? diye konuştu.

 

MİLLİ GENÇLİK´İ FARKLI KILAN ŞUURUDUR

İlk ve ortaokul çağında 5 milyondan fazla gencin bulunduğunu hatırlatan Turhan, ?Bunların ifsattan muhafazası önemlidir. ?Bende İslam´a hizmet ediyorum, ben de gençler ile ilgileniyorum.´ Kendi çalışmalarımızı taklit eden mekanizmalar da var. Evet, şeklen bizim yaptığımız etkinliklerin aynısını yapıyorlar. Fakat onların oluşturdukları kaynak, faizi merkeze alan bir sistemdir. Yapılan programlarda kızlı erkekli organizasyon yapıyorlar. İnancımızın uygun görmediği şeylere bu insanları alıştırıyorlar. Bir süre sonra haramlara gençlerimiz ve çocuklarımız, ?Canım bir kereden ne olacak?´ demeye başlıyor. Milli Gençlik´i, diğerlerinden farklı kılan özellik şuurdur. 44 yıldır bizim teşkilatımıza bir kere dahi olsa eğri odun girmemiştir, Allah´ın izni ile bundan sonra da girmeyecektir? ifadelerini kullandı.

KURTULUŞ REÇETESİ MİLLİ GELENEKTİR

AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak ise, geleceğin teminatının gençler olduğuna vurgu yaparak, ?Genel başkanımızın da dediği gibi çocuklarımız ve gençlerimiz büyük bir tehlike altındadır. Bu tehlikenin farkına aileler ve toplumun her bireyi varmalıdır. Gece-gündüz demeden kendimizi gençliğe ve gençliğe yönelik organize edilen programlara adadık. Çok köklü bir geleneğe sahibiz. Kurtuluş reçetesi, Milli Görüş anlayışıdır? şeklinde konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER