Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KRİZİN ESAS SEBEBİ DIŞ GÜÇLER DEĞİL

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı, Eylül ayı il divanı toplantısında konuştu. Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı, Eylül ayı il divanı toplantısını gerçekleştirdi. Programda konuşan Saadet Partisi Ge

KRİZİN ESAS SEBEBİ DIŞ GÜÇLER DEĞİL

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı, Eylül ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) il binasında gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Saadet Partisi GİK Üyesi Mustafa Balta, İl Başkanı Fahrettin Bay, il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

KRİZDEN ÜRETİM VE İSTİHDAM İLE ÇIKILIR

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en büyük ekonomik depremi yaşadıklarını işaret etti. Doğan, ?Ekonomik krizin esas sebebi dış güçlerdir demek yeterli değildir. Yatırımları durduracağını açıklayan hükümet, dün böyle söyleyenlere hakaret etmedi mi? Üretim ve istihdamı artırırsan dolar başına bela olmaz. Faiz, yolsuzluk, israf, yanlış ve yersiz projelerin bırakılarak topyekûn bir sanayi ve kalkınma seferberliği başlatılmasıyla krizden çıkış yolunun aranması gerekiyor. Yıllardan beri devam eden dış ticaret açığı, cari açık, bütçe açığı ve her yıl bütçeden faize ayrılan 50-60 milyar lira ile ekonomik göstergeler tehlike sinyalleri zaten veriyordu. Ne yazık ki borç-faiz-borç sarmalı ülkemizi ekonomik kriz ile baş başa bıraktı. Yıllardan beri reel ekonomi yerine rant ekonomisi sürdürüldü. Üretim ekonomisi yerine tüketim ekonomisi devam etti? diye konuştu.

 

ÇALIŞMALARIMIZA HIZLA DEVAM EDİYORUZ

Genel Başkan Yardımcısı Doğan, modern teşkilatlanma çalışma metotları, aday tespit kurulunun belirlenmesi hakkında görüşlerini aktardı. Doğan, ?3 aylık hamle çalışması başlattık. Birçok büyükşehirde bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. İl başkanlığı düzeyinde önümüzdeki süreçte atmamız gereken hamle çalışmalarının temelini de atıyoruz? dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER