Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kral Selman´ı şoke eden İmran Han ne söyledi?

?Pakistan Başbakanı İmran Han, Suudi Kralı Selman´a bir şeyler söyledikten sonra çevirmeni beklemeden uzaklaşırken Han´ın neler söylediği merak konusu oldu.

Kral Selman´ı şoke eden İmran Han ne söyledi?

İslam İşbirliği Teşkilatınca yapılan  zirveye katılmak için Suudi Arabistan´a giden Pakistan Başbakanı İmran HanIn, karşılama merasiminde Kral Selman´a verdiği tepki merak konusu oldu.

Han, merasimde Suudi Kralı Selman´a bir şeyler söyledikten sonra iafadelerinin Arağçaya çevrilmeni beklemeden uzaklaştı.

Kameralar karşısında yaşanan bu olayda Han´ın, Kral Selman´a neler söylediği duyulmazken iddialara göre Suudi´in politikasının eleştirildiği belirtildi.

İmrah Han´ın, İran ve Filistin konusu ile Müslümanlara yapılan saldırılarda ABD´ye verdikleri desteklerinden dolayı Kral Selman´ı eleştirdiği ileri sürüldü.

Ayrıca Han´ın, Kral Selman´a "İslam dünyasını mezhepçilik yaparak bölüyorsunuz, İsraile taviz veriyorsunuz. İslâm düşmanı Hindistan´ın değil, kardeşiniz Pakistan´ın yanında yer alın" dediği belirtildi.

Han´ın bu tavrı sosyal medya kullanıcılarının büyük bir beğenisini toplarken çok sayıda destek paylaşımlarında bulunuldu. 

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER