Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kozmetik kült: Oktarizm

BİLAL SAMBUR- 16.07.2018

Kozmetik kült: Oktarizm

Seksenli yıllardan beri Adnan Aktar ve çevresinde kümelenen grup, kamuoyunun gündeminde bulunmaktadır. Doksanlı yıllarda kendilerine yapılan operasyona rağmen Adnan Oktar ve grubu, mahkemelerden kurtulmayı başarmışlardır. Son dönemde Adnan Oktar, kedicik ve aslancık denilen erkek ve kadın köleleriyle beraber yaptığı televizyon programlarıyla gündemdeydi. Adnan Oktar ve grubu, kamuoyunda kendilerine dokunulamayan, istediklerini yapan odak algısını oluşturmayı başarmışlardı. Adnan Oktar ve grubuna karşı yapılan operasyon, bu odağın artık dokunulmazlık ayrıcalığının ortadan kalktığını, bu yapıya etkili bir şekilde dur denileceğini ortaya koymaktadır.

Adnan Oktar ve kültünün ortaya koyduğu gerçek, toplum olarak büyük bir insani facia ile karşı karşıya olduğumuzdur. Oktarizm olarak ifade ettiğimiz kült, toplumda ahlak, maneviyat, din, bilim ve düşünce alanlarında derin bir körlük, çürüme ve bozulma meydana getirmeyi amaçlamaktadır. Oktarizm, sahih bir şekilde dini anlama çabasında olan bir dini grup değil, dini ve aklı saptırmak için her türlü zihinsel iğfal metodunu kullanan karanlık bir külttür. Kapalı ve kirli işler yapan Oktarizm, çocuklara tacizden uluslararası casusluğa, seks köleliğinden tehdit ve şantaja kadar otuzdan fazla suçu işlediği iddia edilen bir suç ve mafya örgütüne dönüşmüş durumdadır. Toplum, Adnan Oktar ve kölelerinin yaptıklarından derin bir şekilde rahatsızlık duymaktadır. Oktar ve kölelerine karşı yapılan operasyon, kamuoyunda çok olumlu karşılanmıştır. Oktar ve köleleri, kirli, karanlık ve sapkın inançlarını ve davranışlarını gizlemek için İngiliz derin devleti adı altında hayali bir düşman yaratarak kendilerini meşrulaştırmaya, gizlemeye ve korumaya çalışmaktadırlar.

Adnan Oktar ve kölelerinin oluşturduğu Oktarizm adını verdiğimiz karanlık kültün temel amacı, toplumun asli unsurunu oluşturan genç erkekleri ve kızları kendisine köle haline getirmek suretiyle fitne ve fesadın dünyada yayılmasını sağlamaktır. Oktarizm kültü, ortaya çıktığından beri değişik maskeleri kullanmasına rağmen, hiç değişmeyen iki özelliğini sürekli olarak devam ettirmiştir. Oktarizm, İslam´ı hidayet yolu ve akla hitap eden bir din olmaktan çıkarmak için her türlü sapkınlığı ve hurafeyi uydurmaktan geri kalmamıştır. Başka bir ifade ile Oktarizm, İslam´ı İslam olmaktan çıkarmanın adıdır. Oktarizmde İslam dışında her türlü ifsat edici düşünce, yönelim ve hayat tarzı bulunmaktadır. İkinci olarak Oktarizm´in bağlı olduğu ve sadakat gösterdiği tek güç, İsrail´dir. Oktarizm, Masonluk ve Yahudilik karşıtı yayınlarla İsrail´e olan köleliğini gizlemeye çalışsa da bunda başarılı olamamıştır. Masonik düşüncelerden beslendiklerini ve İsrail´e olan sınırsız sadakatlerini son yıllarda açık bir şekilde ortaya koyan Oktarizm, yapay, köksüz, içi boş, şekilden şekle giren, seksi, güzelliği ve gençliği istismar eden karanlık bir fesat kültü olarak içeride ve dışarıda örgütlenmeye ve yayılmaya çalışmıştır.

Oktarizm, İslam´ı kullanan ve istismar eden bir fesat çetesidir. Oktarizm ve FETÖ tarzı örgütler, genelde kendilerini sivil dini cemaat maskesiyle gizlemektedirler. Dini siyasal, ekonomik, ticari, sosyal ve ideolojik çıkarları için bir araç olarak kullanan yapıların sivil dini cemaat olamayacağını, bunların karanlık kült ve çete olduğu gerçeğinin fark edilmesi büyük önem taşımaktadır. Ülkemizin ve coğrafyamızın sorunu, sahici anlamda dini cemaatlerden kaynaklanmamaktadır. Sorun, dini çetelerdir. Dini amaçlarla cemaat olmak ile dini kullanarak çete olmanın aynı şey olmadığı konusunda olgun bir anlayış geliştirilmelidir. FETÖİZM ve Oktarizm´in dini cemaat değil, dini çete oldukları açık bir gerçektir.

Adnan Oktar hiç bir entelektüel ve düşünsel birikimi olmayan, cehaletini düşünce ve din olarak satan biridir. Darwin karşıtlığı, yaratılışı savunmak, Masonlara ve Yahudiliğe karşı çıkmak, Mehdi ve altın çağını savunmak gibi söylemleri Oktarizm, sıklıkla kullanmaktadır. Harun Yahya adıyla yazılan kitaplar, Adnan Oktar tarafından yazılmamaktadır. Çoğunlukla Hristiyan Evanjeliklerinin yazdıklarının gelişi güzel İslami referanslarla desteklenmesi suretiyle kopyala-yapıştır yöntemiyle derlenen kitaplar, bütün dünya dillerine çevrilmektedir. Oktarizm kültünün, belirli bir dini inancı veya ideolojik söylemi yoktur. Oktarizmde Mehdiliği, Darwin karşıtlığını, yaratılışı, seksi, uyuşturucuyu, Türk-İslam birliğini, Atatürk´ü, Said Nursi´yi, Masonluğu, İsrail yanlılığını, eğlenceyi, kısacası her şeyi bulmak mümkündür. Mehdilik Nizamı adı verdikleri siyasal düzene inanan Oktar ve köleleri, dünyada kendi liderliklerinde küresel bir hakimiyet kurma hayali içindedirler.

Adnan Oktar, bu dünyaya Tanrı tarafından Mehdi olarak gönderildiği hezeyanına sahip şizofren bir kişiliktir. Dünyanın en önemli kişisinin kendisi olduğu saplantısı içinde olduğuna inanan Adnan Oktar, kadın-erkek herkesin kendisine köle olmasını istemektedir. Oktar, kölelerinden cinselliklerini, ruhlarını, inançlarını ve mallarını tamamen kendisine vermelerini dayatmaktadır. Kedicik ve Aslancık denilen kölelerinin her açıdan tek tipleştirilmesi, Oktarizm kültünün olmazsa olmazıdır. Oktarizm kültüne mensup olanların ortak özelliği, hepsinin insanlığını ve kişiliğini yitirerek Adnan Oktar´ın birer robotu ve zombisi haline gelmeleridir.

Oktarizm, bilim ve aklı körleştirerek din ve maneviyatı istismar etmek suretiyle insanları köleleştirmektedir. Oktarizm tarzı sapkın fesat şebekelerine karşı birey olmanın öneminin kavranması, bireyin aile ile bağlarının güçlü bir şekilde korunması, insanların sahih ve sahici şekilde İslam hakkında bilgiye, düşünceye ve duyguya sahip olmaları gerekmektedir. Oktarizm, cehaleti iman haline getirerek fesadını ve fitnesini yaymaktadır. Oktarizm gibi sapkın fesat şebekelerine karşı akılla, bilimle ve hikmetle karşılık verilmelidir.



Anahtar Kelimeler: Kozmetik kült Oktarizm

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz