Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“Konuşan Yazılar” ziyaretçilerini bekliyor

Ramazan-ı Şerifin ilk gününden bu yana ziyaretçilerini ağırlayan “Konuşan Yazılar” sergisi çok değerli eserleriyle sanatseverleri bekliyor.

“Konuşan Yazılar” ziyaretçilerini bekliyor

Milli Gazete’den Onur Şehmus Şahin’in, “konu ile ilgili” haberi…

Yıldız Holding sanat koleksiyonunda yer alan ve İslam sanatının en güzel örneklerini bir araya getiren Konuşan Yazılar sergisinin kapıları Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine açık olacak.

Yıldız Holding sanat koleksiyonunda yer alan ve İslam sanatının en güzel örneklerini bir araya getiren “Konuşan Yazılar” sergisi Ramazan-ı Şerifin ilk gününden bu yana ziyaretçilerini ağırlıyor. Yıldız Holding’in Çamlıca’daki Sergi Salonu’nda açılan sergide,  Bakkal Arif Efendi, Mehmet Nuri Sivasi Efendi, Mahmut Celalettin Efendi ve pek çok büyük hat sanatçısının benzersiz eserleri sanatseverlerle buluşuyor. Küratörlüğünü Mustafa Cemil Efe’nin gerçekleştirdiği Konuşan Yazılar sergisinde, aralarında muhafaza ve nazar ayetlerinin yanı sıra, dua ve niyazların işlendiği çok sayıda değerli hüsn-i hat eseri sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Sergiye ilişkin bir açıklama yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, sanatseverleri Konuşan Yazılar sergisine davet etti.

“SEÇİLEN ESERLER DE BU KÜLTÜRE İLİŞKİN MESAJLAR TAŞIYOR”

Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası, bu yıl Ramazan ayını buruk bir şekilde karşıladıklarını söyleyen Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, “Yaşanan acılar, ülke insanı olarak bizlerin derin köklerle birbirine bağlı olduğunu yeniden hatırlattı. Konuşan Yazılar sergisinde seçilen eserler de bu kültüre ilişkin mesajlar taşıyor. Sergideki birbirinden kıymetli eserler, geçmişte de büyük acılarla yoğrulan bu toprakların, inanç, sabır ve dayanışma geleneğine dair hepimize çok değerli ipuçları sunuyor. Üzüntülerimiz ne kadar büyük olursa olsun, ‘Allah’ın rahmetinden ümit kesmememiz’ gerektiğini bizlere hatırlatan bu köklü geleneğin izlerini sürmek isteyen herkesi Ramazan ayında Yıldız Holding Sergi Salonu’na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER