Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu'nun telefonuna cevap vermeyen Muharrem İnce, Erdoğan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi. Aynı dakikalarda başka bir kanalda canlı yayında olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Muharrem İnce'yi aradım fakat ulaşamadım" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "İnce'yi aradım fakat ulaşamadım. Kendisini kucakladığımızı söyleyecektim, sofraya davet edecektim." diye konuştu. İnce'yi Ankara'daki mitinge davet edeceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bizi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Bu konuda görüşmemiz olmadı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muharrem İnce ile görüştüm

Kılıçdaroğlu'nun Fox TV'de yaptığı bu açıklamadan sadece birkaç dakika sonra birçok ulusal kanalın ortak canlı yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce ile görüştüğünü söyledi.

Muharrem İnce’yi aradığını söyleyen Erdoğan “Kendisiyle son durumu konuştum. Devlet olarak hukuki süreçte her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledim. Muharrem Bey’in bu kararının arkasında namuslu, haysiyetli insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu, bugünkü görüşmemizden anlıyorum” dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER