Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KILIÇDAROĞLU´NUN ESEDÇİLİĞİ TUTTU YİNE!

CHP tarafından dün gerçekleştirilen kurultayda yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu, Türkiye´nin, Suriye´de nice katliamlara imza atan ve atmaya devam eden Esed rejimiyle ilişki kurması gerektiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU´NUN ESEDÇİLİĞİ TUTTU YİNE!

Dün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Ankara´da gerçekleştirilen kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu, Beşşar Esed rejimini anmayı unutmadı.

Kılıçdaroğlu, kurultayda yaptığı konuşmada, ?Açık ve net bir çağırı yapmak istiyorum. Suriye hükümeti (Beşşar Esed rejimi) ile temasa geçiniz. Suriye´de toprak bütünlüğü sağlanacaksa, akan kan duracaksa Suriye devleti ile hükümeti ile derhal ilişki kurmak gerekiyor.? ifadelerini kullandı.

Suriye´de onurlu bir yaşam sürmek için sokaklara çıkan insanlara vahşi bir şekilde saldıran ve sonrasında Rusya ve İran´ın da yardımlarıyla sistematik katliamlara imza atan ve atmayı da sürdüren bir rejimle anlaşmak gerektiğini söylemek vicdansızlıktan başka bir şey olmasa gerek.

Kılıçdaroğlu, söz konusu kurultayda düzenlenen oylamada 790 oyla yeniden CHP´nin genel başkanı oldu. Diğer aday Muharrem İnce ise 447 oy aldı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER