Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KILIÇDAROĞLU´NA BİR ŞOK DAHA: "İSTİFA ETMEZSEN ANKARA´YA YÜRÜRÜZ"

24 Haziran seçimlerinde hezimete uğrayan CHP´de kazan iyiden iyiye kaynıyor. Son olarak Kemal Kılıçdaroğlu´na bir istifa çağrısı da CHP´nin İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Zeki Çetin´den geldi.

KILIÇDAROĞLU´NA BİR ŞOK DAHA:

CHP´nin İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Çetin, Kılıçdaroğlu´na istifa çağrısı yaptı. Çetin,´´Kılıçdaroğlu istifa etmezse Ankara´ya kadar yürürüz´´ dedi.

CHP´DE SULAR DURULMUYOR

24 Haziran´da  Muharrem İnce´nin partisinden 8 puan fazla oy alması, kurumsal olarak yüzde 22.6 oy alan CHP´yi karıştırdı.

CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Zeki Çetin, Kılıçdaroğlu´na seslenerek, istifa etmesini, aksi takdirde ´parti içi Adalet için´ İstanbul´dan Ankara´ya yürüyeceklerini ve Genel Merkez´in önüne toplanacaklarını söyledi.

24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP´nin kurumsal olarak Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´den az oy alması partide Genel Başkan  Kemal Kılıçdaroğlu´na yeniden isyan bayrağı açılmasına sebep oldu.

´´PARTİ İÇİ ADALET YÜRÜYÜŞÜ YAPARIZ´´

CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı 30 yıllık partili Zeki Çetin, önemli açıklamalar yaptı.

Çetin, 8 yıllık reklam arasının bittiğini, dokuz seçim kaybedenKılıçdaroğlu´nun onuncuyu kaybetmeden bir an önce istifa etmesi gerektiğini, aksi takdirde İstanbul´dan Ankara´daki Genel Merkez´in önüne kadar ´parti içi adalet için´ yürüyeceklerini söyledi.

"İSTANBUL´DAN ANKARA´YA YÜRÜRÜZ"

"Bu halk selinin önünde ne siz ne sizin Genel Merkez Yönetiminiz duramayacaktır. Bir an önce o koltuğu boşaltın Cumhuriyet Halk Partisi´nin gerçek sahiplerine teslim edin. Aksi takdirde Türkiye´yi Genel Merkez´in önüne yığarız. Beklenen sadece MYK´da birkaç kişinin istifası değil, Türkiye´de beklenen Sayın Kılıçdaroğlu, sizin istifanızdır. Siz gitmeden parti büyümeyecektir. Bu 9. Seçimdir kaybediyorsunuz. 10. Seçimi göz önüne almayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi 8 yıldır verilen reklam arasını bugün kapatmıştır."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER