Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu: “Seçimden sonra üç ay boyunca şaşaayı görsün diye Saray’ı halka açacağız”

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı “iç savaş naraları atmakla” suçladı ve iktidarı sandıkta gönderdikten sonra Saray’ı üç ay boyunca halkın ziyaretine açacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu: “Seçimden sonra üç ay boyunca şaşaayı görsün diye Saray’ı halka açacağız”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün gece Twitter hesabından paylaştığı mesajlar şöyle:

“Ey Saraydaki Şahıs, oy oranlarını gördükçe dilinin söylediğini kulakların duymaz oldu. Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek.

“Seni ve beslemelerini seçimle göndereceğiz. Sarayını da öğrencilerin hizmetine vermeden önce; üç ay boyunca her gün 10.00-20.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açacağız. Çoluk çocuk, anne baba, herkes senin nasıl bir şaşaa içinde yaşadığını görecek.”

Erdoğan, dün partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşmuş, konuşmasının Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığı bölümünde şöyle demişti:

“Her fırsatta utanmadan, sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, meydanlara döküleceklermiş. Ya siz 15 Temmuz’u görmediniz mi? Nereye dökülürseniz dökülün. 15 Temmuz’da o sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün siz de aynı dersi öyle alırsınız. Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER