Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

'Kılıçdaroğlu, dostlar alışverişte görsün ziyareti yaptı' diyen Muharrem İnce, ikinci tur için planını açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Sayın Kılıçdaroğlu giderken Halil İbrahim sofrasından bahsetti, içeride onu da söylemedi. Amaç anlaşmak, ikna etmek değildi zaten" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Sayın Kılıçdaroğlu giderken Halil İbrahim sofrasından bahsetti, içeride onu da söylemedi. Amaç anlaşmak, ikna etmek değildi zaten" dedi.

İnce, HaberTürk TV’de gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.

Muharrem İnce, Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Memleket Partisi ziyaretinden söz ederek, “Dostlar alışverişte görsün ziyaretiydi; amaç anlaşmak değildi, olsa son güne kalmazdı. ” dedi.

İnce şöyle konuştu:

“Sayın Kılıçdaroğlu partimizi ziyarete geldiğinde ittifaklar artık bitmişti. Adaylıkların kesinleşmesine 24 saat kalmıştı. Bir nezaket ziyaretiydi. Belki de kamuoyu önünde ‘Bak ziyaret ettim’ demek içindi. Sayın Kılıçdaroğlu ve yardımcılarımız deprem konusu, seçim güvenliğini konuştuk. “Benim adaylığımda sandıklara sahip çıkamadınız” diye konuştuk. Trolleri konuştuk. Sonunda kapıdan uğurlarken ‘Hoşgeldiniz, güle güle’ dedim. Bu art niyetli cümle değildi. Onu yanlış yorumlayanlar oldu. Bir tweetle düzelttim ama. Sayın Kılıçdaroğlu giderken Halil İbrahim sofrasında bahsetti, içeride onu da söylemedi. Amaç anlaşmak, ikna etmek değildi zaten. Öyle bir amaçları olsaydı son güne kalmazdı, onu da milletimin takdirine bırakıyorum.”

“YÜZDE 58 İLE KAZANIN O ZAMAN

Şu anda seçimi kazanmak gibi bir dertleri yok. Hesapları, seçimin sonucunda biz kaybedeceğiz, suçluyu şimdiden ilan edelim; bu Muharrem İnce. Dertleri bu. Bunu milletimizin iyi anlaması lazım. Bir taraftan yüzde 60 ile kazanıyoruz. Muharrem İnce de 1-2… Yüzde 58 ile kazanın o zaman…

SEÇİM İKİNCİ TURA KALIRSA NE YAPACAK?

Seçimler ikinci tura kalırsa ne yapacaksınız?" sorusuna yanıt veren İnce, "İkinci turda Erdoğan'ın gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ben başka bir partinin genel başkanıyım ve Cumhurbaşkanı adayıyım. Birinci savaşı geçmeden, ikinci savaşı konuşmam ben. Birinci turda ben kalırsam daha şanslı olurum. Onun için 'Beni destekleyin, Erdoğan'ın karşısında ben olayım' diyorum. Dolayısıyla ikinci turu düşünün. Erdoğan'ın karşısında sayın Kılıçdaroğlu mu daha şanslı, ben mi? Bunu herkes vicdanına, aklına, beynine sorsun." ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER